Ομιλία του Απ. Πιερρή την Παρασκευή στη Σπάρτη

Mayfair_Club

«Το Λακεδαιμόνιο “Πάγωμα” της Μορφής στο Πρώτο Ήμισυ του 6ου Αιώνα»

Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 18:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ομιλία του Απ. Πιερρή την Παρασκευή στη Σπάρτη

Ομιλία με θέμα «Η Σπάρτη κατά του Χρόνου: το Λακεδαιμόνιο “Πάγωμα” της Μορφής στο Πρώτο Ήμισυ του 6ου Αιώνα. Η Διπλή Αιτία» θα πραγματοποιήσει στη Σπάρτη, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών της Πάτρας, κ. Απόστολος Λ. Πιερρής.

Η τέταρτη αυτή ομιλία του β’ κύκλου ομιλιών με θέμα «Η Σπάρτη από την Δημιουργία του Ελληνισμού στην Ελληνική Ηγεμονία. Το Λακεδαιμόνιο Θέρος (556-371 π.Χ.)», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και ώρα 8:30΄ το βράδυ, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης (Λεωνίδου 72)

Η ομιλία θα συνοδευτεί από προβολή οπτικού υλικού, και εις αναπλήρωση προηγουμένων θεμάτων που θα συνδέσει ο Απ. Πιερρής προς το παρόν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος