Πλούσια η δράση της χορωδίας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών «Θρασύβουλος Στανίτσας»

Mayfair_Club

Έκοψε βασιλόπιτα η χορωδία

Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 17:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πλούσια η δράση της χορωδίας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών «Θρασύβουλος Στανίτσας»

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, η Χορωδία Δημοτικής και Παραδοσιακής Μουσικής του Συνδέσμου Ιεροψαλτών  Νομού  Λακωνίας «Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ», έκοψε  την  πρωτοχρονιάτικη  πίτα, στην αίθουσα  όπου  στεγάζεται.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή, αφού παρευρέθησαν όλα τα μέλη της χορωδίας,  συγγενείς και φίλοι που πλαισιώνουν και αγαπούν το Σύνδεσμo Ιεροψαλτών. Την πίτα ευλόγησε  ο ιεροκήρυκας  π. Ευστάθιος Πορφύρης ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη της χορωδίας, υγεία,  υπομονή, δύναμη και πάντα επιτυχίες. Στον πρόεδρο και χοράρχη, κ. Θεόδωρο Τσαγκαρούλη, ο π. Ευστάθιος ευχήθηκε να έχει κουράγιο, υπομονή και όπως μέχρι τώρα έχει δείξει σπουδαίο έργο στο χώρο της μουσικής, έτσι να συνεχίσει να προσφέρει και στο μέλλον χαρούμενες εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο πρόεδρος και υπεύθυνος της χορωδίας κ. Θεόδωρος Τσαγκαρούλης, ο οποίος  ευχαρίστησε τον π. Ευστάθιο για τα  καλά του  λόγια, τους  π. Κων/νο  Ορφανάκο, Χρήστο Τσαγκαρούλη και  Ηλία  Κοκκορό  για την παρουσία τους, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο  του  Συνδέσμου  Φιλολόγων Ν. Λακωνίας,  κκ Ανδρέα Μοράτο και Δημήτριο Βαχαβιώλο, αντίστοιχα, συνεργάτες του συνδέσμου, τα  μέλη της χορωδίας, τους φίλους και τα νέα μέλη που συμμετείχαν την εκδήλωση. Ιδιαιτέρως,  όμως, ευχαρίστησε όλα  τα μέλη της χορωδίας, που  αφιερώνουν  πολλές ώρες  από το πολύτιμο χρόνο τους για τις πρόβες  και τις  εκδηλώσεις  που  διοργανώνει ο Σύνδεσμος  Ιεροψαλτών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η αγάπη, η όρεξη, το κέφι, το μεράκι  και η  διάθεση να  προσφέρουν  ό,τι καλύτερο  μπορούν  στη  κοινωνία  μας  μέσα από  τη  παράδοση  και το δημοτικό τραγούδι, είναι το σύνθημα όλων των μελών».

Το 2017  η χορωδία  παρουσίασε  τρεις  εκδηλώσεις. Μια στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, μία στη Σκάλα και μία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης. Για  το  2018  ετοιμάζει πλούσια δραστηριότητα με πρώτη εκδήλωση τη  2η  συνάντηση Χορωδιών.

Το  ΔΣ ευχαριστεί  «όλους  αυτούς  που  αγαπάνε  και  στηρίζουν  τη προσπάθεια  της  Χορωδίας  του  Συνδέσμου  Ιεροψαλτών “Ο ΘΡΑΣΥ- ΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ” και  εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος