Δύο ακόμα παραστάσεις για το θεατρικό της ΕΘΟΛ «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός»

Mayfair_Club

Υπέρ του Γηροκομείου τα έσοδα

Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 12:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο ακόμα παραστάσεις για το θεατρικό της ΕΘΟΛ «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός»

Η τεράστια προσέλευση του κοινού στην παράσταση της Εθελοντικής Θεατρικής Ομάδας Λακωνίας, «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», αλλά και το γεγονός ότι αρκετοί ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν τελικά να την παρακολουθήσουν, οδήγησαν την ΕΘΟΛ να «ανεβάσει» δύο ακόμα παραστάσεις, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 9:15 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Βιβλιοθήκης).

«Το αισθανόμαστε σαν υποχρέωση στο κοινό της Σπάρτης που δείχνει να αγαπά πραγματικά το θέατρο» επισημαίνουν τα μέλη της ομάδας.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε, η ΕΘΟΛ, αλληλέγγυα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αποφάσισε τα έσοδα της παράστασης της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, να διατεθούν υπέρ του Γηροκομείου Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος