Λάκαινα χορεύτρια εκπρόσωπος της Ελλάδας σε διεθνή διαγωνισμό χορού!

Mayfair_Club

Στην Ιταλία η πρωταθλήτρια Ελλάδος Άννα-Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό

Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 14:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λάκαινα χορεύτρια εκπρόσωπος της Ελλάδας σε διεθνή διαγωνισμό χορού!

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου, η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σύγχρονο χορό της κατηγορίας junior, Άννα-Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό Λακωνίας, μαζί με τη χορογράφο - δασκάλα της Μαρία Σιλβίνα Κατσιώνη, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Διεθνή Διαγωνισμό Κλασικού & Σύγχρονου Χορού « International Ballet and Contemporary Dance Competition, Domenico Modugno » στο Lecce της Ιταλίας, στην κατηγορά Precompetitive Division.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού», στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Ψυχικό). Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος περισσότεροι από 400 χορευτές και χορεύτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, σε μια εκδήλωση – γιορτή για τον Ελληνικό Κλασικό και Σύγχρονο Xορό.

Στην κατηγορία Juniors, στο σύγχρονο χορό, πρωταθλήτρια Ελλάδος, αναδείχτηκε η Άννα Μαρία Σταθάκη με το τραγούδι «Alive» σε χορογραφία της Μαρίας Σιλβίνας Κατσιώνη, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Η Άννα Μαρία Σταθάκη είναι μαθήτρια της σχολής Danza Explosion, Ακαδημία Χορού και Άσκησης που βρίσκεται στους Μολάους Λακωνίας, της χοροδιδασκάλου Μαρίας-Σιλβίνας Κατσιώνη.

Η ερμηνεία της χορεύτριας καθήλωσε από την πρώτη στιγμή, τόσο την κριτική επιτροπή, γεγονός που αποτυπώθηκε στην ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε, όσο και τον κόσμο που είχε κατακλύσει το Θέατρο, ξεσπώντας συνεχώς σε χειροκροτήματα.

Οι συμπατριώτες της εύχονται «ολόψυχα καλή επιτυχία στην ταλαντούχα αυτή χορεύτρια από τη Λακωνία και τη δασκάλα της. Μας έχουν κάνει ήδη όλους υπερήφανους!!!»

Φωτο: pakialakonias.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος