Δύο ομιλίες του Απ. Πιερρή στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης

Mayfair_Club
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 16:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο ομιλίες του Απ. Πιερρή στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης

Ομιλία με θέμα «Απόλλων, Σπάρτη και τα Μηδικά: οι Παιδιές και τα Άγια. Προετοιμασίες και Δοκιμές του Θαύματος (500-479 π.Χ.)» με εισηγητή τον διευθυντή του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών της Πάτρας, κ. Απόστολο Λ. Πιερρή, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 8:30΄ μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης (Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη). Η ομιλία εντάσσεται στον Β’ Κύκλο ομιλιών της ενότητας «Η Σπάρτη από τη Δημιουργία του Ελληνισμού στην Ελληνική Ηγεμονία. Το Λακεδαιμόνιο Θέρος (556-371 π.Χ.)»

Επίσης, με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, το Σάββατο 24/3 και ώρα 7:30΄ μμ θα διεξαχθεί νέα ομιλία του Απ. Πιερρή στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης. Θέμα της εισήγησης είναι «Δωρική Σπάρτη, Μάνη και η Επανάσταση του ’21 (Η Μορφή της Ελληνικής Ιστορίας και η Αμορφία του Νεοελληνικού Κράτους)».

Και στις δύο εκδηλώσεις θα υπάρξει προβολή συνοδευτικού οπτικού υλικού, ενώ μετά τις  ομιλίες θα υπάρξει χρόνος για συζήτηση.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος