Ένα λυρικό «ταξίδι» από τον Ερωτόκριτο μέχρι την Κ. Δημουλά στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Mayfair_Club
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 16:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένα λυρικό «ταξίδι» από τον Ερωτόκριτο μέχρι την Κ. Δημουλά στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης» και την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ), γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με ένα λυρικό ποιητικό ταξίδι από τον Ερωτόκριτο… μέχρι την Κική Δημουλά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 7:30΄ μμ στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης Σπάρτης (2ος όροφος).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποιήματα σημαντικών Ελλήνων ποιητών, τα οποία θα απαγγείλουν μέλη της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Λακωνίας (ΕΘΟΛ).

Σύνδεση εποχών: Έφη Καββούρη – φιλόλογος.
Επιλογή ποιημάτων – συντονισμός: Ελένη Καραγιαννοπούλου, φιλόλογος.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 27310 26853 και 27310 21180, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της Βιβλιοθήκης.

Ένα ποιητικό πρωινό
με τον Γ. Γάββαρη
Εξάλλου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, την Πέμπτη (22/3) έλαβε χώρα εκπαιδευτική δράση στο χώρο της Βιβλιοθήκης, κατά την οποί συμμετείχαν οι μαθητές της Δ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης. «Ο αξιόλογοτατος και σεμνός Σπαρτιάτης ποιητής,  Γιώργος Γάββαρης, ανέλυσε και συζήτησε με τα παιδιά τα ποιήματα του» αναφέρει η πρόεδρος εθελοντών νοσηλευτών του τοπικού τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Ποτούλα Ορφανού.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος