Ιταλικοί ήχοι σε συναυλία με πρωταγωνιστές τους Κροκεάτες Χρήστο και Μαρίνα Κολοβού

Mayfair_Club
Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 18:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ιταλικοί ήχοι σε συναυλία με πρωταγωνιστές τους Κροκεάτες Χρήστο και Μαρίνα Κολοβού

Συναυλία με θέμα την Ιταλία θα δώσουν οι Κροκεάτες Χρήστος και Μαρίνα Κολοβού, την  Τετάρτη 18/4 και ώρα 8:30΄ μμ στην αίθουσα «Μηχανουργείο» της Τεχνόπολις στο Γκάζι, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Θα ακουσθούν εισαγωγές, χορωδιακά κ.ά. των Κερουμπίνι, Ροσσίνι, Φάτσιο, Πουτσίνι, Μαρτούτσι, Βέρντι και Ρεσπίγκι (Αντάτζιο με παραλλαγές για βιολοντσέλο και ορχήστρα).

Ανάμεσα στα έργα που θα ακουσθούν, θα δοθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα το
πένθιμο εμβατήριο» από την 4η πράξη του «Αμλέτο» του Φάτσιο, στην πρωτότυπή του μορφή για ορχήστρα. Το εν λόγω έργο, για περίπου 100 χρόνια, ακούγεται σε διασκευή για μπάντα το Μεγ. Σάββατο το πρωί από την «Παλαιά» Φιλαρμονική Κέρκυρας, στον επιτάφιο του Αγ. Σπυρίδωνος.
Παίζει η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων.
Σολίστ: Μαρίνα Κολοβού (τσέλο)
Δ/ντής Χορωδίας: Σταύρος Μπερής

Την Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία του Δήμου Αθηναίων διευθύνει ο Χρήστος Κολοβός, στο ντεμπούτο του με ελληνική συμφωνική ορχήστρα.

Μάθετε περισσότερα για τη συναυλία εδώ


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος