Με σκοπό την πολύπλευρη ανάδειξη του βυζαντινού Μυστρά

Mayfair_Club

Συγκροτήθηκε το ΔΣ του νεοσύστατου Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Πολιτείας Μυστρά

Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 11:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με σκοπό την πολύπλευρη ανάδειξη του βυζαντινού Μυστρά

Με μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων από την Αθήνα και τη Λακωνία ολοκληρώθηκαν στις 14 Απριλίου στα γραφεία της ιστορικής έδρας του Δήμου Σπάρτης στο Μυστρά, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Πολιτείας Μυστρά».

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Δημήτριος Καστάνης (πρόεδρος), Κωνσταντίνος Βαχαβιώλος (αντιπρόεδρος), Ιωάννης Λαζαρίδης (γενικός γραμματέας), Αγγελική Αργειτάκου (ειδική γραμματέας), Ηλίας Περγαντής (ταμίας), Πολυζώης Κουρκούλης (μέλος) και Παναγιώτα Στασινοπούλου (μέλος).

Σημαντικές προσωπικότητες συμμετέχουν στον σύλλογο, ο οποίος σκοπό έχει την ανάδειξη της βυζαντινής πολιτείας του Μυστρά ως διεθνούς, πολιτισμικού, επιστημονικού, επιμορφωτικού, ψυχαγωγικού κέντρου εξερεύνησης, προσέγγισης και προβολής της βυζαντινής, πολιτισμικής και γεωπολιτικής κληρονομίας και -μέσω αυτής- της πολιτισμικής και οικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος