«Μουσικό Καλοκαίρι»: Μια ευρεία μουσική σύμπραξη από το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 18:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μουσικό Καλοκαίρι»: Μια ευρεία μουσική σύμπραξη από το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Οι «μικροί μουσικοί και εικαστικοί δημιουργοί με τους Μεγάλους», η ορχήστρα με τα βιολιά, τα παιδιά στο πιάνο και στη μουσική δωματίου, το σύνολο των παραδοσιακών κρουστών με τα μπουζούκια στα τραγούδια των βυζαντινών, τα οργανικά και φωνητικά σύνολα, τα συγκροτήματα των μικρών και των μεγάλων του Εθνικού Ωδείου-παράρτημα Σπάρτης συμπράττουν στη σκηνή! Με την καθοδήγηση των καθηγητών π. Νικόλαου Τσάκου, Μαρίας Βελμάχου, Γιώργου Παναγιωτόπουλου, Ματθαίου Δακουτρού, Μπάμπη Γούλα, Παναγιώτη Κωνσταντάκη, Αγγελικής Ξεκαλάκη, Γιώργου Ζήτσα, Τζίνας Βελδέκη, Αναστασίας Νικόλαρου και Νίνας Κολοβού  κάνουν το «…Μουσικό Καλοκαίρι», λαμπερό και ξεχωριστό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/6 και ώρα 7:30΄ μμ στον χώρο του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη (Οθ. Αμαλίας 129).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα