Δύο ομιλίες του Απ. Πιερρή σε «Υακίνθεια» και Ξηροκάμπι

Mayfair_Club
Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2018 17:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο ομιλίες του Απ. Πιερρή σε «Υακίνθεια» και Ξηροκάμπι

Στα πλαίσια των «Υακινθείων 2018» (θέμα) που οργανώνει το Σπαντίδειο Κέντρο στο αμφιθέατρο «Σπαντίδου», ο διευθυντής του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών Πατρών, κ. Απόστολος Λ. Πιερρής θα μιλήσει με θέμα «Λυκούργος, Αλκμάν και Κλεομένης. Η Αρχή, η Ακμή και ο Αγώνας Ανανέωσης στην Παρακμή της Σπάρτης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/6 και ώρα 7:00 μμ στο αμφιθέατρο  «Σπαντίδου» που βρίσκεται μεταξύ Αγ. Κωνσταντίνου και Γεωργιτσίου Λακωνίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στο Ξηροκάμπι
Επίσης, την Κυριακή 24/6, στο Ξηροκάμπι, ο κ. Πιερρής θα μιλήσει με θέμα «Οι Ομηρικές Βρυσέες, το Μυκηναϊκό Κέντρο στον Άγιο Βασίλειο Ξηροκαμπίου και η Θρησκευτικότητα στους Πρόποδες του Ταλετού». Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Ξηροκάμπι, τις αρχαίες Βρυσέες και την περιοχή του.

Η είσοδος  στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα για συζήτηση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος