Εξόρμηση στον Κόζιακα από τον ΕΟΣ Σπάρτης

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Έως σήμερα το μεσημέρι οι δηλώσεις συμμετοχής

Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 10:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξόρμηση στον Κόζιακα από τον ΕΟΣ Σπάρτης

Εξόρμηση στον Κόζιακα πραγματοποιεί το τριήμερο Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιουλίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης. Η εξόρμηση γίνεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Συλλόγου στην ετήσια Πανελλήνια Ορειβατική Συγκέντρωση (ΠΟΣ) που φέτος φιλοξενεί ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων.
 
Λόγω της απόστασης από την περιοχή μας, ο Σύλλογος προτείνει η αναχώρηση να γίνει περίπου στις 3μμ το μεσημέρι της Παρασκευής από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης και κατασκήνωση στον προορισμό το βράδυ. Η πορεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο μέχρι τις 7μμ οπότε και θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης (η πορεία αυτή μπορεί να είναι σε κάποια κορυφή των Αγράφων ή στα Μετέωρα ή κάπου αλλού). Την Κυριακή ο ΕΟΣ Σπάρτης θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της διοργάνωσης κανονικά και θα επιστρέψει στη βάση του το βράδυ.
 
Όπως επισημαίνει ο ΕΟΣ Σπάρτης, «οι πορείες είναι πολύ όμορφες, αλλά απαιτητικές. Για τη συμμετοχή χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (πεζοπορικά άρβυλα, αντιανεμικό-αδιάβροχο), καθώς και επαρκής ποσότητα νερού. Είναι σημαντικό να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και εκπροσώπηση του Συλλόγου».
 
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους συντονιστές της εξόρμησης Ντίνα Τυροβολά (6977285633) και Γιάννη Μιχελόγγονα (6944278520), μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 16/7. Αυτό θα τηρηθεί αυστηρά γιατί πρέπει να δούμε το ζήτημα της μεταφοράς μας στον προορισμό.

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος