«Αιχμαλώτισε» την ομορφιά της Μάνης η έκθεση φωτογραφίας των «Ομοίων» (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 07 Αύγουστος 2018 16:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αιχμαλώτισε» την ομορφιά της Μάνης η έκθεση φωτογραφίας των «Ομοίων» (ΦΩΤΟ)

Η έκθεση φωτογραφίας «Η Μάνη μέσα από το φακό των Νικολάου Ανεμοδουρά και Ιωάννη Αμπατζόγλου» πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο των «Ομοίων της Μάνης», στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Καλοκαίρι στη Μάνη» του Δήμου Αν. Μάνης.

Το Ινστιτούτο των «Ομοίων της Μάνης» έχει ως κύριο σκοπό τη προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης και ως εκ τούτου προχώρησε στη διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεσης. Η «αυλαία» της έκθεσης άνοιξε στις 3 Αυγούστου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους στο Κότρωνα. Ο χώρος αυτός είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για τέτοιου είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις και έχει καθιερωθεί ως χώρος πολιτισμού του Κότρωνα. «Η Μάνη μέσα από το Φακό» προσέλκυσε πολλούς από το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία να τονιστούν διάφορα μέρη και σημεία της όμορφης Μάνης.

Ο φακός των Νικολάου Ανεμοδουρά και Ιωάννη Αμπατζόγλου «ταξίδεψε»  το κοινό στη Μάνη, «αιχμαλωτίζοντας» την καθηλωτική ομορφιά της…

Επιπλέον, στα πλαίσια της έκθεσης φωτογραφίας οι «Όμοιοι της Μάνης» θα παρουσιάσουν την ποιήτρια Λένα Καλλέργη, το Σάββατο 11 Αυγούστου σε μια διαφορετική βραδιά ποίησης, δίπλα στη θάλασσα. Για την ποιήτρια και το έργο της θα μιλήσει η συγγραφέας και μουσικός Τζίνα Καρδιόλακα.

Ρεπορτάζ: Ελένη Τζανετάκου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα