Την παράσταση «Ο Ανδροκλής και το Λιοντάρι» ανεβάζει το ΓΕΛ Μολάων στη Σπάρτη

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 15:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την παράσταση «Ο Ανδροκλής και το Λιοντάρι» ανεβάζει το ΓΕΛ Μολάων στη Σπάρτη

Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Μολάων και μαθητών/τριών του ΓΕΛ Μολάων παρουσιάζει -υπό την αιγίδα της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης- το έργο του σημαντικού Ιρλανδού συγγραφέα Μπέρναρντ Σω, «Ο Ανδροκλής και το Λιοντάρι».

Ο γνωστός μύθος του Αισώπου αναπλάθεται από τον Μπέρναρντ Σω (1856-1950) σε μία κωμωδία που θίγει με χιούμορ και λεπτή ειρωνεία θέματα όπως η πίστη, η δύναμη αλλά και η αδυναμία της ανθρώπινης ψυχής, τα όρια της ελευθερίας, ο φανατισμός, ο έρωτας και η ανθρωπιά.

Η παράσταση, που εντάσσεται στον εορτασμό της 27ης Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Βιβλιοθήκης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος