Αλλαγή «σελίδας» στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά

Αποχώρησε μετά από μία 10ετία ο Νίκος Ι. Καρμοίρης

Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 16:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αλλαγή «σελίδας» στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου η εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά, στο κυλικείο της ενοράς του οικισμού Καραβά Σπάρτης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της ΓΣ πραγματοποιήθηκε απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Ύστερα από την εκλογική διαδικασία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τα παρακάτω τακτικά μέλη (αλφαβητικά):
Κατσιαφούρος Αργύρης, Νικόλαρου Βασιλική, Νικόλαρος Παναγιώτης, Παινέση-Σκούρου Ισμήνη, Παινέση Σοφία, Σκούρος Γιάννης και Τσιγκανέ Παναγιώτα,
Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Κουλογεωργίου Μαρία και Κουράκου-Κατσή Ντίνα

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Λαμπράκου-Καρμοίρη Πόπη, Κατσιαφούρος Ανδρέας και Νικόλαρος Χαρίλαος

Το ΔΣ ανανεώθηκε σχεδόν ριζικά, αποκτώντας έντονο «άρωμα» γυναίκας, ενώ υπήρξαν ηχηρές αποχωρήσεις όπως αυτές των Νίκου Καρμοίρη, Δημήτρη Τζανέτου και Νίκου Ασπιώτη.

Κατόπιν πρόσκλησης του πλειοψηφούντος μέλους, το νέο ΔΣ συνεδρίασε την Κυριακή 16/12 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
- Πρόεδρος: Ισμήνη Παινέση-Σκούρου
- Αντιπρόεδρος: Παναγιώτα Τσιγκανέ
- Γραμματέας: Σοφία Παινέση
- Ταμίας: Παναγιώτης Νικόλαρος
- Μέλη: Αργύρης Κατσιαφούρος, Βασιλική Νικόλαρου και Γιάννης Σκούρος

Έπειτα από την πρώτη συνεδρίασή του και τη συγκρότησή του σε σώμα, το νέο ΔΣ  κουβέντιασε, αντάλλαξε απόψεις και έθεσε τους στόχους της επόμενης διετίας (2019-2020), με γνώμονα την ανάπτυξη του οικισμού Καραβά, την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα