«Ο Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Διοικητήριο Λακωνίας!

Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 16:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ο Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Διοικητήριο Λακωνίας!

Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Καρυοθραύστης» διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου/Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/12 και ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου» στο Διοικητήριο της ΠΕ  Λακωνίας.

Η ιστορία
Την παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι της Κλάρας και του Φρίτζ, δύο αγαπημένων αδερφών, γίνεται μεγάλη γιορτή! Το ομορφότερο δώρο που φέρνουν οι καλεσμένοι είναι εκείνο που φέρνει στη μικρή Κλάρα ο νονός της. Ένας κινούμενος στρατιώτης, που λειτουργεί ως καρυοθραύστης.

Η μαγική ιστορία του Καρυοθραύστη παρουσιάζεται σε μορφή αφήγησης από δύο αφηγητές, ενώ η Κλάρα και ο πρίγκιπας Καρυοθραύστης μάς μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών! Το έργο πλαισιώνεται από την υπέροχη μουσική του Τσαϊκόφσκι!

Παίζουν:
Τζίνα Βελδέκη - αφήγηση
Γιώργος Γιαννάκας - αφήγηση
Κώστας Καφετζόπουλος - Καρυοθραύστης
Αθηνά Τάρα - Κλάρα
Γιάννης Ισμυρνιόγλου - μουσική πλαισίωση του έργου
Χρυσάνθη Κοτσάφτη και  Σούλα Τσάκωνα - θεατρικό παιχνίδι για παιδιά

Tην εκδήλωση θα πλαισιώσει η Παιδική Ενοριακή Χορωδία Ανωγείων με μουσικός τη  Χρύσα Μάνδρου.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα