Η Μονεμβασιά υποδέχεται τα Χριστούγεννα!

Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 17:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Μονεμβασιά υποδέχεται τα Χριστούγεννα!

Η Δημοτική Ενότητα Μονεμβασίας, το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, η ενορία Μονεμβασίας και η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/12 και ώρα 5:30΄ μμ στην πλατεία της Μονεμβασιάς.
Συμμετέχουν: Βυζαντινή χορωδία Ενορίας Μονεμβασίας, Χορωδία Μονεμβασίας και μέλη της Ευρωπαϊκής χορωδίας και η Φιλαρμονική Δημοτικής Ενότητας Μονεμβασίας.

Στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής: «Με την ευχή, την αγάπη και την στήριξη όλων των Συλλόγων και των Φορέων της Μονεμβασίας,  γιατί τα Χριστούγεννα είναι ΑΓΑΠΗ.

Σας περιμένουμε να μετατρέψουμε την πλατεία της Μονεμβασίας σε σκηνή μιας μεγάλης γιορτής, να υποδεχτούμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα, να ψάλλουμε Χριστουγεννιάτικους ύμνους, να διαβάσουμε Παπαδιαμάντη, να μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη μας και να στείλουμε την σκέψη μας στα αστέρια και τους αγγέλους του ουρανού.

Καλά Χριστούγεννα με τα σμύρνα της ΕΛΠΙΔΑΣ, το λιβάνι της ΠΙΣΤΗΣ και της ΑΓΑΠΗΣ το χρυσάφι».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα