Αντάμωσαν στην ετήσια χοροεσπερίδα οι Γορτύνιοι της Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

alte_peloponnese
Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 16:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντάμωσαν στην ετήσια χοροεσπερίδα οι Γορτύνιοι της Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Την ετήσια χοροεσπερίδα τους πραγματοποίησαν οι Γορτύνιοι της Σπάρτης, την Παρασκευή 1/3(το βράδυ) στο γνωστό κέντρο στη Μαγούλα Δ. Σπάρτης.

Την έναρξη έκανε με σύντομο καλωσόρισμα ο πρόεδρος του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης κ. Πετρόπουλος Ιωάννης, ο οποίος ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τα τοπικά ΜΜΕ για την επικοινωνιακή στήριξή τους σε κάθε εκδήλωση του συνδέσμου, τους δωροθέτες που συνέβαλαν στη λαχειοφόρο αγορά και τέλος τον χορηγό κ. Βασίλη Σκούρο.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από την αντιπεριφερειάρχη κ. Ντία Τζανετέα, τον δήμαρχο Σπάρτης κ. Ευάγγελο Βαλιώτη, τον αντιδήμαρχο Σπάρτης κ. Παναγιώτη Αργυρόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Σκούρο και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ. Νίκωνα Τζινιέρη.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με την ορχήστρα «Λαϊκές Νότες, ενώ στο δημοτικό – χορευτικό μέρος συνέβαλε η Μαρία Αλεξοπούλου (κόρη του μέλους του ΔΣ κ. Γεωργίου Αλεξόπουλου [Περδικονέρι]) με τη συνοδεία του κλαρίνου του Γιώργου Ανδριανάκη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος