Παράδοση με αγάπη στο «5ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό»

Στην Κοκκινόραχη Σπάρτης

Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράδοση με αγάπη στο «5ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό»

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόραχης «Πάρνων» διοργανώνει το «Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» του, αυτή τη φορά με θέμα «Με τραγούδι και χορό για την Αγάπη θα σας πω». Με σεβασμό προς την παράδοση και με μόνο στόχο την προώθηση του πολιτισμού, τα χορευτικά τμήματα και η ορχήστρα θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, που εξυμνούν τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης, την αγάπη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου και ώρα 8:00 μμ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κοκκινόραχης.

Συμμετέχουν: Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόραχης, Όμιλος Διάδοσης Παραδοσιακών Χορών «Η Πυρρίχη», Σωματείο Ελληνικών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών «Ελληνική Παράδοση». Την εκδήλωση πλαισιώνει η καταξιωμένη -στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής- ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα.

Την επιμέλεια-οργάνωση έχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόραχης «Πάρνων», ενώ συνδιοργανωτής είναι το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti