Μάγεψε το εορταστικό τριήμερο στο Δ. Μονεμβασίας

Αφιερωμένο στα παιδιά
Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μάγεψε το εορταστικό τριήμερο στο Δ. Μονεμβασίας
Εορταστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες σε παιδιά και μεγάλους πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δ. Μονεμβασίας, διοργανωθείσες από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, οι Δημοτικές Ενότητες Νεάπολης, Μολάων και Μονεμβασίας έβαλαν τα γιορτινά τους και υποδέχτηκαν τους λιλιπούτειους θεατές και όλους τους παρευρισκομένους, αποδίδοντας με το πιο εορταστικό τρόπο το πνεύμα των ημερών.
Σε Μολάους
Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία των Μολάων εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά. Ο ταχυδακτυλουργός Κριστιάν μάγεψε όλους τους παρευρισκομένους και συγκεκριμένα τους μικρούς φίλους της περιοχής, οι οποίοι διασκέδασαν με το ξωτικό, τον Αϊ Βασίλη και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Σε Νεάπολη
Παράλληλα, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 29/12 έλαβε χώρα στο Γενικό Λύκειο Νεάπολης μια ζεστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αφιερωμένη και αυτή στα παιδιά.
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Βοιών, ξεχωριστές χορογραφίες συγχρόνου χορού που απέδωσαν το πνεύμα των ημερών, ταχυδακτυλουργοί και ζογκλέρ μάγεψαν τους λιλιπούτειους θεατές, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαρά και η γιορτή έκλεισε με ευχές, χαμόγελα και γλυκές λιχουδιές προσφορά των μαμάδων.
Σε Μονεμβάσια
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Παρασκευή 30/12 στη Μονεμβάσια, ολοκληρώνοντας το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου. Το πνεύμα των ημερών απέδωσαν οι φιλαρμονικές των Δημοτικών Ενοτήτων Ασωπού, Μονεμβάσιας με το μαέστρο κ. Καλογεράκο, ενώ ταχυδακτυλουργοί και ζογκλέρ διασκέδασαν παιδιά και παρευρισκομένους. Ο αγαπημένος των παιδιών Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαρά, ενώ η γιορτή έκλεισε με ευχές για το νέο έτος.



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti