Πως γιορτάστηκε η Ημέρα της Μητέρας από το σύλλογο «Παρόρι 2011»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η Γιορτή της Μητέρας στο Παρόρι από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο του χωριού, με τη...
Πέμπτη, 24 Μάιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πως γιορτάστηκε η Ημέρα της Μητέρας από το σύλλογο «Παρόρι 2011»
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η Γιορτή της Μητέρας στο Παρόρι από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο του χωριού, με τη συνεργασία του εκπαιδευτικού προσωπικού του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Μυστρά-Αγίου Ιωάννου, την Κυριακή 13 Μαΐου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του καταστήματος του κ. Πανάγου Στελλάκου.
Σε μια εκδήλωση όπου εναλλάσσονταν συναισθήματα συγκίνησης και χαράς, οι μητέρες αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμά τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου στα ποιήματα και στα τραγούδια τους. Η μεστή και γεμάτη μηνύματα ομιλία της διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου κ. Ξένιας Γεωργουσοπούλου, ανέδειξε όλους τους ρόλους στους οποίους καλείται να  ανταποκριθεί η σύγχρονη μητέρα στην ιδιαίτερα απαιτητική κοινωνία μας.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε Παρορίτισσες μητέρες, ενώ σε όλες τις κυρίες προσφέρθηκαν τριαντάφυλλα από το Σύλλογο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Ιωάννης Καρμοίρης, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης και πρώην δήμαρχος Μυστρά κ. Δημήτριος Αποστολάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπάρτης κ.κ. Χρήστος Μπουγάδης, Χρήστος Κανακάκος και Ιωάννης Σουμάκης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παρορίου κ. Σταύρος Περγαντής, καθώς και τα μέλη του κ.κ. Δήμητρα Μακελλαράκη και Δημήτριος Βύρης.    
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά, πρωτίστως τα παιδιά που κόσμησαν με την παρουσία τους και τις όμορφες ζωγραφιές τους την εκδήλωση, τη διευθύντρια, την καθηγήτρια Μουσικής κ. Πένυ Τζανάκου που είχε τη μουσική επιμέλεια, τη νηπιαγωγό κ. Τασία Βαχαβιώλου, καθώς και όλους τους διδάσκοντες του Δημοτικού Σχολείου που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση του προέδρου του Συλλόγου και συνέβαλαν στην επιτυχία της γιορτής.
Επίσης ευχαριστίες εκφράζει στις γυναίκες του Παρορείου, οι οποίες παρασκεύασαν τα γλυκίσματα, το διευθυντή του «ΑΣΕΕ Λακωνία» που προσέφερε τους χυμούς, τα καταστήματα «NRG Sports», «Ημίχρονο Sports & Life Style» και «Hondos Center» για τα δώρα που προσέφεραν, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι, μέσω της λαχειοφόρου αγοράς, ενίσχυσαν οικονομικά το Δημοτικό Σχολείο Μυστρά-Αγίου Ιωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti