Στις 24 Ιουνίου η Γιορτή νεολαίας στο πάρκο του ΟΤΕ

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με Γ. Σαμπάνη και τη μπάντα του
Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις 24 Ιουνίου η Γιορτή νεολαίας στο πάρκο του ΟΤΕ
Την καθιερωμένη Γιορτή Νεολαίας διοργανώνει και φέτος στις 24 Ιουνίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας».
Η εκδήλωση πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, στο πάρκο του ΟΤΕ και ώρα 8 το βράδυ, σε μια γιορτή με τη μουσική συντροφιά ενός φρέσκου στο χώρο καλλιτέχνη, του Γιώργου Σαμπάνη και της μπάντας του.
Την ετήσια γιορτή πλαισιώνει φέτος ομάδα φοιτητών και μαθητριών, που θα προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα με μοντέρνους χορούς street dance και hip-hop.
H Γιορτή Νεολαίας έχει στόχο κάθε χρόνο, εκτός από την ψυχαγωγία, να ενημερώσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες αλλά και κάθε λογής υπευθύνους, σε θέματα που αφορούν στην πόλη.
Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 24 Ιουνίου, ο Σύλλογος δίνει το σύνθημα «Κάντε delete στα ναρκωτικά. Κάντε like στη ζωή και γεμίστε το facebook σας με χρώματα ελπίδας και προσφοράς».

Εθελοντικός καθαρισμός στο λόφο του «Ξενία»
Ραντεβού στο λόφο του «Ξενία» δίνει με το λακωνικό κοινό «Ο Λεωνίδας» και η Επιτροπή Νεολαίας του Δ. Σπάρτης την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 9 το πρωί, προκειμένου να καθαρίσουν τον περιβάλλοντα χώρο της περιοχής, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Στον καθαρισμένο πλέον χώρο, θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ της 27ης Ιουνίου μουσική βραδιά, σε μια συναυλία με τις νότες των «Overdrive», μία φιλική συμμετοχή ενός συγκροτήματος νέων της πόλης μας.
Σκοπός αυτών των δράσεων-εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση όλων, υπευθύνων και μη, για την ανάπλαση του χώρου και τη διαμόρφωσή του σε ένα Πολιτιστικό Κέντρο, που θα δώσει νέα πνοή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, αλλά και σε ένα χώρο έκφρασης στη νεολαίας μας.
Ο Σύλλογος καλεί τη συνδρομή όλων των πολιτών στις δράσεις που έχει προγραμματίσει, με την άποψη ότι τα σημαντικότερα έργα δε γίνονται μόνο από Επιτροπές, αλλά και από ανθρώπους, που αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο, συμβάλλουν δυναμικά στην υλοποίησή τους.
Να είστε όλοι εκεί.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti