1ο Φεστιβάλ Νέων Σπάρτης από τη Φοιτητική Θεατρική Ομάδα

Mayfair_Club
Την πρώτη τους απόπειρα να προσφέρουν στον τόπο που ζουν επιχειρεί μία ομάδα νέων ανθρώπων με την επωνυμία «Φοιτητική Θεατρική...
Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
1ο Φεστιβάλ Νέων Σπάρτης από τη Φοιτητική Θεατρική Ομάδα

Την πρώτη τους απόπειρα να προσφέρουν στον τόπο που ζουν επιχειρεί μία ομάδα νέων ανθρώπων με την επωνυμία «Φοιτητική Θεατρική Ομάδα Σπάρτης», διοργανώνοντας για το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου το 1ο Φεστιβάλ Νέων Σπάρτης.

Το διήμερο φεστιβάλ που θα λάβει χώρα επί της οδού Βρασίδου 140 θα διαρκέσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ η τιμή εισόδου για τους επισκέπτες ανέρχεται στα 5 ευρώ, έσοδα τα οποία θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Σημειώνεται, ότι η πρόσκληση θα παραδίδεται κατά την είσοδο, ενώ στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα σεμινάρια, καθώς και μπύρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρέχεται από την ομάδα δωρεάν καφές, αναψυκτικά και ποτό, ενώ το πρόγραμμα του φεστιβάλ για το διήμερο έχει ως εξής:

Η αυλαία θα ανοίξει το πρωί στις 10.30΄ με γνωριμία, καφέ και συζήτηση, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσουν παιχνίδια με την ηθοποιό κ. Ιωάννα Ρούσσου. Μετά το μεσημβρινό διάλειμμα η εκδήλωση θα συνεχιστεί με χειροτεχνίες, ενώ μεταξύ 7 το απόγευμα και 9 το βράδυ θα παρατεθούν σεμινάρια χορών «Breakdance» και «Latin». Η βραδιά θα κλείσει στις 9 το βράδυ με Party time ζωντανής μουσικής έντεχνου και ρόκ.

Την Κυριακή η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10.30΄ το πρωί με καφέ, επιτραπέζια και προβολή κινουμένων σχεδίων, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα γίνει σεμινάριο μπουζουκιού. Μεταξύ 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα θα προβληθεί πολιτική ταινία και θα γίνει συζήτηση (Network 1976), ενώ μετά το απογευματινό διάλειμμα θα ακολουθήσουν σεμινάρια κιθάρας. Στις 7 το απόγευμα θα λάβουν χώρα θεατρικά παιχνίδια και η βραδιά θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ με πάρτι ζωντανής μουσικής έντεχνου και ρόκ.

Η Φοιτητική Θεατρική Ομάδα Σπάρτης επιφυλάσσει μία βραδιά γεμάτη διασκέδαση, γέλιο, δημιουργική διάθεση και πολύ όρεξη, ευελπιστώντας η προσπάθεια αυτή να «αγκαλιαστεί» από την τοπική κοινωνία της πόλης μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος