Ενθουσίασαν «του κάστρου?. τα μαθήματα»

Mayfair_Club
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο με θέμα «Του κάστρου…. τα μαθήματα. Μελέτες πεδίου και εργαστήρια σε μια διαθεματική προσέγγιση»...
Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενθουσίασαν «του κάστρου?. τα μαθήματα»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο με θέμα «Του κάστρου…. τα μαθήματα. Μελέτες πεδίου και εργαστήρια σε μια διαθεματική προσέγγιση» που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων.

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Απριλίου, στους Μολάους και τη Μονεμβασιά παρακολούθησαν πάνω από 70 εκπαιδευτικοί άλλων ΚΠΕ και υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που συμμετέχουν στο εθνικό θεματικό δίκτυο, εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα που υλοποιούν σχετικά προγράμματα, ή που συντονίζουν περιβαλλοντικά προγράμματα σχολικών ομάδων με θέμα τα κάστρα, καθώς και εκπαιδευτικοί του νομού Λακωνίας που πρόκειται να υλοποιήσουν σχετικό θέμα ή ενδιαφέρονταν σχετικά.

Το σεμινάριο ήταν θεωρικό – βιωματικό και αποτέλεσε συνέχεια άλλων που έχουν υλοποιηθεί από το ΚΠΕ Μολάων με θέμα τα Κάστρα και είχε στόχο να δώσει ιδέες στους εκπαιδευτικούς που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με το θέμα και να τους στηρίξουν στα προγράμματά τους.

Για τις ανάγκες του σεμιναρίου είχαν κληθεί ως εισηγητές ειδικοί επιστήμονες που  παρουσίασαν πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τις οποίες παρακολούθησαν  με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως δήλωσαν, όλοι οι συμμετέχοντες και αποκόμισαν σημαντικά εφόδια για το εκπαιδευτικό τους έργο.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τις ομορφιές του τόπου μας, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του και έφυγαν με άριστες εντυπώσεις, όπως προκύπτει από τα ενθουσιώδη σχόλιά τους στα φύλλα αξιολόγησης που συμπλήρωσαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος