Ο Οδηγισμός Σπάρτης στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη

Mayfair_Club
Οι κυρίες του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Σπάρτη πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη-Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στις 28/3....
Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Οδηγισμός Σπάρτης στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη

Οι κυρίες του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Σπάρτη πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη-Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στις 28/3.

Η επίσκεψη περιελάμβανε ξενάγηση στην έκθεση «Με τα φτερά του αετού», της Μαρίας Οικονόμου που συνδιοργανώθηκε με τον Ορειβατικό Σύλλογο Σπάρτης.

«Κάτι σύγχρονο, πρωτότυπο και όμορφο» σημείωσαν οι κυρίες του Οδηγισμού. Πράγματι η τεχνική της Μαρίας Οικονόμου ανακαλεί τις συσσωρευμένες εικόνες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά χωρίς να δίδεται ο χρόνος της επεξεργασίας τους. Έτσι καλές και άσχημες ειδήσεις επικαλύπτονται χωρίς την κριτική θεώρηση.

Αυτή η πραγματικότητα, ωστόσο, δεν είναι μονοδιάστατη. Η έκθεση «Ταπεινός παράδεισος» της Ευγενίας Κουμαντάρου, που φιλοξενείται επίσης στην Πινακοθήκη, έκθεση μαυρόασπρης φωτογραφίας επισημαίνει εκείνες τις πτυχές της ζωής που μπορούν να εξασφαλίσουν στον άνθρωπο την εσωτερική ισορροπία και την ιεράρχηση όλων αυτών των αντιθετικών εντυπώσεων που τον αποπροσανατολίζουν.

Το Τοπικό Τμήμα Σπάρτης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σημειώνει: «Η ευτυχία βρίσκεται στη δράση. Είναι ένα ποτάμι που κυλά, δεν είναι μια λίμνη που κοιμάται... Υπέροχα έργα, υπέροχες δράσεις!».

Για ομαδικές επισκέψεις στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη επικοινωνείτε στους αριθμούς τηλεφώνου: 27310 81557 και 27310 81822.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος