Συνέντευξη του γραμματέα ειδικών κομματικών οργανώσεων της ΝΔ Β. Σπανάκη στον «ΛΤ»

«Η Νέα Δημοκρατία θα καταγράψει ιστορικά ποσοστά στις επόμενες εκλογές, η Λακωνία θα είναι και πάλι σημαιοφόρος σε αυτήν την πολιτική αλλαγή»

Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 15:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνέντευξη του γραμματέα ειδικών κομματικών οργανώσεων της ΝΔ Β. Σπανάκη στον «ΛΤ»

Λίγο πριν την έναρξη της 4ης Συνδιάσκεψης Στελεχών των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στον Μυστρά, ο  Γραμματέας Ε.Κ.Ο κ. Βασίλης Σπανάκης, μιλά στον “ΛΤ”. Εξηγεί τους λόγους που επελέγη ο Μυστράς, αναλύει το ρόλο των Ε.Κ.Ο του κόμματος και εκφράζει την σιγουριά του για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα έρθει από την κοινωνία με την ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

- Κύριε Σπανάκη, πως επιλέξατε τον Μυστρά για την διεξαγωγή της 4ης Συνδιάσκεψης των Ε.Κ.Ο.;
Οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, μετά από 3 πετυχημένες Συνδιασκέψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μέτσοβο, το Σάββατο 3 Μαρτίου διοργανώνουν την 4η Συνδιάσκεψη για την Πελοπόννησο στον ιστορικό Μυστρά, στη Λακωνία. Η επιλογή έγινε κυρίως για ιστορικούς λόγους και στο μέλλον θα έχουμε την δυνατότητα να διοργανώσουμε εκδηλώσεις και σε άλλα ιστορικά μέρη της Πελοποννήσου.

- Σε τι αποσκοπεί η Συνδιάσκεψη αυτή;
Η συγκεκριμένη Συνδιάσκεψη αποσκοπεί στην ανάπτυξη των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων στην Πελοπόννησο, προκειμένου να μεταδίδεται ο πολιτικός λόγος της Νέας Δημοκρατίας και σε κάθε εργασιακό και κλαδικό χώρο και κυρίως να γινόμαστε δέκτες των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει τις πόρτες της στην κοινωνία και το Σάββατο θα έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε και διάλογο, μιας και θα υπάρχει χρόνος τοποθετήσεων όσων επιθυμούν. Σήμερα, χιλιάδες στελέχη έχουν αγκαλιάσει τις Ε.Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, από όλους σχεδόν τους κλάδους.

Πως βλέπετε τις επόμενες εκλογές;
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταγράψει ιστορικά ποσοστά στις επόμενες εκλογές. Και όσο τις αργούν τόσο θα μεγαλώνει η διαφορά. Το χειρότερο όμως είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να μείνει γαντζωμένη στην εξουσία με λάσπη και επικοινωνιακά Συνέδρια. Έχει χάσει την μάχη με την καθημερινότητα και τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Η ελληνική κοινωνία θα εμπιστευτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία και η μεγάλη πολιτική αλλαγή δεν θα αργήσει να έρθει. Είμαι σίγουρος ότι η Λακωνία θα είναι και πάλι σημαιοφόρος σε αυτήν την πολιτική αλλαγή.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti