«Λεωνίδας Πάλη»: Ένας νέος σύλλογος γεννήθηκε στη Σπάρτη!

Mayfair_Club

Ένα νέο παλαιστικό σύλλογο με την επωνυμία «Λεωνίδας Πάλη» διαθέτει η Σπάρτη. Τα εγκαίνια λειτουργίας του συλλόγου, ο οποίος στεγάζεται σε αίθουσα επί της οδού Των 118 αρ. 43 στη Σπάρτη, τελέστηκαν το Σάββατο 21/10.

Ιδρυτής και επικεφαλής του συλλόγου είναι ο Απόστολος Μανουηλίδης, γνωστός πρωταθλητής πάλης. Ο Απόστολος Μανουηλίδης, ο οποίος διαμένει το τελευταίο διάστημα μόνιμα με την οικογένεια του στη Σπάρτη, είχε αποτελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας και μάλιστα είχε φτάσει κοντά στην εξασφάλιση του «εισιτηρίου» συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Τα εγκαίνια του νέου συλλόγου τέλεσε ο πανοσ. αρχιμανδρίτης, π. Σεραφείμ Κοσμάς, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και βραβεύτηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης που διεξήχθη τον Αύγουστο στο Παρίσι. Τη βράβευση της σπουδαίας αθλήτριας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος