Γυαλιά καρφιά το Περιφερεακό Συμβούλιο στην Τρίπολη

Χωρίς προηγούμενο οι σκηνές και τα επεισόδια που κατεγράφησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου. Η...
Χωρίς προηγούμενο οι σκηνές και τα επεισόδια που κατεγράφησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου. Η κατάσταση βγήκε εκτός ορίων όταν ο Περιφερειάρχης πρότεινε το σώμα να υπερψηφίσει την ΜΠΕ της μονάδας βιοαερίου στην περιοχή Μπέρμπερη με όλες όμως τις παρατηρήσεις των υπηρεσιών, των συμβούλων και των κατοίκων.
Η πρόταση δεν άρεσε διόλου στους κατοίκους οι οποίοι άρχισαν να πετούν καρέκλες, μπουκάλια νερό και ότι άλλο αντικείμενο είχαν στην πλευρά του προεδρείου και του περιφερειάρχη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η αίθουσα συνεδρίασης του ανώτερου οργάνου της περιφέρειας, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με τους κατοίκους να είναι μαινόμενοι και τους συμβούλους να προσπαθούν να προφυλαχθούν.
Απο τα αντικείμενα που  πετάχτηκαν τραυματίστηκε ένας πολίτης ο οποίος μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο. Τραυματα απο καρέκλες που πετάχτηκαν φέρει στο κεφάλι και δημοσιογράφος του Αrcadia Portal που κάλυπτε την συνεδρίαση.
Αφού η αίθουσα είχε στην κυριολεξία γκρεμιστεί εισήλθαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απομάκρυναν τους κατοίκους και έστησαν τοίχος προστασίας. Στην αίθουσα έμειναν κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και ο Περιφερειάρχης, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι έγινε.


Πηγή: arcadiaportal.gr / Βίντεο: arcadiavoice.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti