Σταύρος Αραχωβίτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει το μνημόνιο-δανειακή σύμβαση»

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας, μιλώντας στην εκπομπή «Επισημάνσεις» και στον Ανδρέα Δημητρακάκη, δήλωσε...
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας, μιλώντας στην εκπομπή «Επισημάνσεις» και στον Ανδρέα Δημητρακάκη, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει από τους εταίρους της ευρωζώνης την κατάργηση του μνημονίου με ένα ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο για την Ελλάδα και με παράλληλη διαγραφή του 70% του χρέους.
«Η λιτότητα προκαλεί ύφεση και αύξηση της ανεργίας», τονίζει ο Σταύρος Αραχωβίτης, «και αυτό δημιουργεί ασφυκτικό κλίμα στην αγορά, αλλά και στους πολίτες οι οποίοι με τις συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων δεν μπορούν να τα βγάζουν πέρα». Ο ίδιος θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη και στις επόμενες εκλογές με τη νίκη του, θα συγκροτήσει την κυβέρνηση της αριστεράς η οποία θα βάλει σε αναπτυξιακή τροχιά τη χώρα.
Ερωτηθείς για την υποστήριξη που παρείχε ο ΣΥΡΙΖΑ στους υπαλλήλους της Βουλής όταν συζητήθηκε η τροπολογία για την κατάργηση των προνομίων τους, υποστήριξε ότι έγινε για την προστασία του αυτοδιοίκητου της Βουλής.
Πιστεύει ότι η εκδίωξη των αντιεξουσιαστών από τη βίλα Αμαλία, είναι αντιπερισπασμός της κυβέρνησης σε σχέση με την πολιτική που ακολουθεί και τη φτωχοποίηση που έχει επιφέρει στην ελληνική κοινωνία.
Για τη Γεωργία αναφέρει ότι απαιτείται ειδικό σχέδιο ανάπτυξης και προώθησης των παραγόμενων προϊόντων προκειμένου να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία και πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τέλος, ο κ. Αραχωβίτης υποστηρίζει πως η Λακωνία δεν χρειάζεται αεροδρόμιο για να αναπτυχθεί, αλλά βελτίωση των οδικών αξόνων για την προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti