Σε μισούνε πατρίδα μου, σε μισούνε (Διαβάστε το όλοι)

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης
Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μόνη και έρημη, δίχως φίλους, δίχως συγγενείς, δίχως αδέλφια, δίχως κανέναν, παρά μόνο με πληρωμένους εχθρούς και ορκισμένους δολοφόνους ζεις πατρίδα μου εδώ και δεκάδες χρόνια, μόνη και έρημη, προσπαθώντας απεγνωσμένα, χρησιμοποιώντας μόνο το ένδοξο παρελθόν σου και τα ιερά έργα των προγόνων σου για να επιβιώσεις και να γλιτώσεις από τα κοφτερά νύχια των άγριων και λυσσασμένων συμμοριών.
Όλων αυτών που σε θέλουν πεσμένη, δακρυσμένη και ματωμένη, να ικετεύεις για λίγο ζωή ακόμα, θαρρείς και εσύ το έκανες ποτέ, ή πρόκειται να το κάνεις, μη ξέροντας οι άθλιοι, προδότες και βρώμικοι ψευτοσωτήρες ότι εσύ πατρίδα μου δεν παρακαλάς, ούτε ικετεύεις ποτέ, παρά μόνο απαιτείς από όλους τον απόλυτο σεβασμό, διότι ήσουν, είσαι και θα είσαι η μόνη κυρία και βασίλισσα της γης, του ηλιακού συστήματος και του σύμπαντος ολοκλήρου, που τον τίτλο αυτό δεν τον πήρες από ανθρώπου χέρι, αλλά από Θεού υπογραφή.
Σε μισούνε πατρίδα μου, σε μισούνε, οι ανθέλληνες, γιατί κατανοώντας τη δική σου μεγαλοπρέπεια, στην ουσία αποδέχονται τη δική τους κατάντια.
Σε μισούνε οι προδότες, γιατί κάποτε στις Θερμοπύλες έδιωξες και αγνόησες τον πρόγονό τους.
Σε μισούνε οι δήθεν πολιτισμένοι, γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πολιτισμού σου.
Σε μισούνε οι δήθεν γραμματιζούμενοι, γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα και τα αυτονόητα, όπως τη λέξη Ελλάς, πόσο μάλλον να καταλάβουν, το τι σημαίνει για εμάς η Ελλάς.
Σε μισούνε οι σκοταδιστές, γιατί δεν αντέχουν το ιερό σου φως.
Σε μισούνε οι Τούρκοι, γιατί είσαι το αιώνιο εμπόδιο στα βρώμικα σχέδιά τους.
Σε μισούνε πατρίδα μου, σε μισούνε, του κόσμου οι άθλιοι και του κόσμου οι αγροίκοι, διότι ποτέ δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι, όσο εσύ υπάρχεις τόσο θα υπάρχουν και θα αναπνέουν μαζί σου και αυτοί.
Σε μισούνε πατρίδα μου, σε μισούνε και δεν γνωρίζουν ότι το να μισούνε και να σκοτώνουν εσένα, μισούνε και σκοτώνουν στην ουσία τον ίδιο τους τον εαυτό. Σε μισούνε, σε μισούνε…
Ελάτε ύαινες, να συμμετάσχετε στο τροφικό και αιματοβαμμένο πάρτι που έχουν στήσει αρκετά ντόπια «τσακάλια» επάνω στο πεσμένο σώμα της πατρίδος μας, ελάτε μην αργείτε, το φρέσκο και ζεστό αίμα της σας περιμένει για να ξεδιψάσει το αιώνιο μίσος σας και την αιώνια κακία σας και μοχθηρία.
Ελάτε διψασμένοι λύκοι, να χορέψετε γύρω από το πληγωμένο σώμα της, έχοντας τα μάτια σας κατακόκκινα από φθόνο και τα στόματά σας ανοιχτά, για να δούνε όλοι τα αφρισμένα σάλια σας, που ξεχειλίζουν αιώνιο πόθο για καταστροφή και κατακερματισμό της δικής μας και όχι της δικής σας πριγκίπισσας, της δικής μας και όχι της δικής σας πατρίδας, της δικής μας και μόνο Ελλάς.
Πατριώτες είμαστε είτε το θέλουμε είτε όχι, και λέω σε σας τους ανθέλληνες ότι είμαστε είτε το θέλετε είτε όχι, οι φύλακες του αιώνιου άσβεστου φωτός και σαν φύλακες αυτού θα σταθούμε και πάλι λίγοι αλλά καλοί, για να φράξουμε την ατραπό στενωπό που θα διαλέξετε να περάσετε και πάλι, θυμάστε, όπως τότε στις Θερμοπύλες.
Άραγε τι θα πούμε στον Λεωνίδα, στο Μ. Αλέξανδρο, στον Περικλή, στον Κολοκοτρώνη και στα εκατομμύρια ήρωες μαχητές όταν θα τους συναντήσουμε; Τι λόγο θα βγάλει το άρρωστό μας στόμα, τι λέξεις θα σχηματίσει η βρώμική μας γλώσσα, για να μπορέσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι μας, και τα μάτια μας να συναντήσουν τα δικά τους μάτια, τα οποία σαν φλόγιστρα, θα καίνε την ψυχή μας και θα μας κάνουν, να τρέξουμε να κρυφτούμε, όχι μέσα στα γαλήνια τοπία της αιώνιας ιστορίας, αλλά στα σκοτεινά και απόμερα βουρκόνερα της εθνικής ντροπής.
Σας παρακαλώ θερμά, ναι εσάς τους ιερούς προγόνους μου, να δείξετε κατανόηση και συμπόνια όταν θα συναντηθούμε και να μας επιτρέψετε, όχι να μείνουμε μαζί σας, όχι να φορέσουμε την ολόλευκη στολή σας, όχι να στεφανωθούμε με το χρυσό κλαδί ελιάς, αλλά να μας αφήσετε έστω και για μια στιγμή, πριν ο άρχοντας του σκότους μας καλέσει, να πέσουμε στα πόδια σας,
Και να ασπαστούμε έστω και το χώμα που θα πατάτε, μόνο και μόνο για να λειάνουμε στο πέρασμα των αιώνων των σκοτεινών, τη λύπη, την οποία μας περιμένει.
Αλλά όχι έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, πρεσβεύσατε εσείς οι Άγιοι Μάρτυρες και ήρωες να ξυπνήσουμε και να φανούμε άξιοι του Θείου ελέους…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος