Οι δήθεν "σύμβουλοι" που προσλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αργόσχολοι που τους πληρώνουν οι φορολογούμενοι

Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 19:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Συχνά - πυκνά σχολιάζω την ανικανότητα πολιτικών και δημοσιογράφων να περιγράψουν στις σωστές διαστάσεις την καθημερινότητα Δεκάδες τα παραδείγματα όπου αντί να μιλήσουν για την ουσία των πραγμάτων μιλούν για άσχετα, ανύπαρκτα ή ψευδή δεδομένα.

Ένα παράδειγμα οι προσλήψεις ολόκληρων... οικογενειών του ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν... ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ σε διάφορα πόστα της κυβέρνησης. Τι έχουμε ως αλήθεια εδώ; Οι του ΣΥΡΙΖΑ προσλαμβάνουν ο ένας την... οικογένεια του άλλου με παχυλούς μισθούς από 2.000 - 4.500 ευρώ μηνιαίως. Αύξησαν τις συγκεκριμένες θέσεις από περίπου 700 σε 2.000, αλλά επειδή οι προσλήψεις δημοσιεύονται στην Διαύγεια και τα ΦΕΚ τους.... έπιασαν.
Αντί να συνετιστούν όμως τι έκαναν; Άρχισαν τις δικαιολογίες. Κορυφαίο επιχείρημα ότι και οι Ομπάμα - Ολάντ έχουν συμβούλους και πως είναι λογικό να χρειάζεσαι στελέχη κομματικά για να διεκπεραιώσεις την πολιτική σου! Το επιχείρημα είναι για γέλια φυσικά και να γιατί:
1. Οι Ομπάμα - Ολάντ κάνουν διεθνείς διαγωνισμούς για να προσλάβουν ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. Δεν παίζουν με την φήμη τους ούτε με την αποτελεσματικότητά τους. Θέλουν όταν κάνουν μια σοβαρή σύσκεψη, να πάρουν έγκυρες και σοβαρές απαντήσεις και αυτές δεν θα τους της δώσουν ξαδέρφες και θείες υπουργών τους.
2. Οι του ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και οι προηγούμενοι που κυβέρνησαν φυσικά) προσλαμβάνουν ολόκληρες οικογένειες συμβούλων εν γνώσει τους ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, δεν θα τους καλέσουν ποτέ σε καμία σύσκεψη, απλά τους πληρώνουν ως αργόσχολους.
Είδα λοιπόν ολόκληρες τηλεοπτικές εκπομπές με πολιτικούς και δημοσιογράφους να μην περιγράφουν την αλήθεια αλλά σοβαρά - σοβαρά να βαφτίζουν τους εκατοντάδες βολεμένους - αργόσχολους σαν συμβούλους που μάλιστα είναι υποτίθεται και απαραίτητοι για να εφαρμοστεί το κυβερνητικό έργο! Ούτε ένας δεν τόλμησε να πει την αλήθεια, που είναι τούτη:
Οι άνθρωποι που προσλαμβάνονται σαν σύμβουλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προσφέρουν τίποτε απολύτως (πιθανόν κάποιοι να κάνουν δουλειές του ποδαριού ή να βγάζουν φωτοτυπίες που και που) και είναι χωρίς αντικείμενο. Είναι αργόσχολοι που τους δίνουν έναν καλό μισθό από τα χρήματα των φορολογουμένων. Γιατί; Γιατί το κράτος όλων μας έγινε δικό τους μαγαζάκι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα