Οι βουλευτές - Δημόσιοι υπάλληλοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 20:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το όνειρο για μια θέση στο Δημόσιο εξακολουθεί και υπάρχει αλλά για λίγους: Είναι πλέον μόνο οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές! Αυτοί, από ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι - εκπρόσωποι των πολιτών όπως επιβάλλει το Σύνταγμα, έχουν γίνει άβουλα όντα που ψηφίζουν αμέσως το "πετάει ο γάιδαρος πετάει" εκπροσωπόυν μόνο τον εαυτό τους και στο τέλος του μήνα παίρνουν άξια τον μισθό τους.

Μέχρι να αναλάβει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ αρκετοί βουλευτές τιμούσαν τον ρόλο τους. Κάποιοι παραιτήθηκαν, άλλοι πήγαν σε άλλα κόμματα ή έγιναν ανεξάρτητοι, μερικοί τόλμησαν να φτιάξουν μικρά κόμματα. Με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία αυτά τελείωσαν.
Οι βουλευτές των ΣυριζαΑνέλ, είναι αδρά αμειβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι, εντελώς αργόσχολοι, χωρίς αντικείμενο, τους πληρώνουν με τα χρήματα των φορολογουμένων για να σιωπούν και να ψηφίζουν χωρίς καμία διαφωνία ότι αποφασίζει η ομάδα Τσίπρα, όσο αντισυνταγματικό ή απάνθρωπο και να είναι.
Είναι τόσο κωμικά τα πρόσωπα αυτά (οι βουλευτές τους), που την ώρα που εξηγούν σε ένα τηλεπαράθυρο με στεντόρεια φωνή πως η κυβέρνηση δεν θα κάνει με τίποτε πίσω στο ασφαλιστικό, αν χτυπήσει το κινητό τους και τους δοθεί η αντίθετη εντολή, αμέσως θα εξηγούν πόσο αναγκαίο ήταν να το πάρουν πίσω..! Την ίδια στιγμή!
Τα άβουλα αυτά πλασματα που συγκροτούν τον αριθμό 153 των βουλευτών ΣυριζαζΑνέλ είναι πρόσωπα ετερόφωτα, λογαριάζουν πάνω απ΄ όλα "το μεροκάμματο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς", βολέυουν και τα παιδιά τους σε θεσούλες. Οι περισσότεροι από αυτούς κρύβονται και δενμιλούν δημόσια, κάποιοι λίγοι με θράσος δίνουν την μάχη του ψεύδους με ένταση. Πληρώνονται διάολε!
ΟΛΟΙ αυτοί, θα έχουν ένα κακό τέλος. Θα τιμωρηθούν με κοινωνική απομόνωση, απαξιωμένοι και δαχτυλοδεικτούμενοι. Το ξέρουν αλλά τι να κάνουν; Οι καιροί είναι δύσκολοι, ας πληρώνονται όσο κρατήσει αυτή η καλή τους τύχη και μετά θα γυρίσουν στις μικρές ανώνυμες ζωές τους. Προς το παρόν, ότι αρπάξουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland