Η χώρα βουλιάζει και αυτοί κατήγγειλαν τους... Μαυρίκο και Χριστοφορίδη!

Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 19:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η Ελλάς εσώθη! Στην συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά ειπώθηκαν επιτέλους και ονόματα όπως απειλητικά και υπογείως είχε προαναγγελθεί: Μαυρίκος και... Χριστοφορίδης! Αυτοί συγκροτούν την διαπλοκή στην Ελλάδα. Δυο εκδότες εφημερίδων ασήμαντης κυκλοφορίας (Ακρόπολη και Χωνί), είναι οι μόνοι που αναφέρθηκαν γιατί σιτίζονται από κομματικό και κρατικό χρήμα και είναι αναλώσιμοι. 

Ο πρώτος σιτιζόταν από τη ΝΔ του Σαμαρά με μηνιαία τιμολόγια και σύμβαση στη ΝΕΡΙΤ και ο δεύτερος από τον ΣΥΡΙΖΑ με θέση συμβούλου στην Γεροβασίλη και πακτωλό καλοπληρωμένων κρατικών διαφημίσεων. Τώρα που ξέρουμε ποιοι ακριβώς εκπροσωπούν την διαπλοκή, μπορούμε να πορευτούμε προς την ανάπτυξη και το ηλιόλουστο μέλλον που μας ετοιμάζει αυτή η κυβέρνηση. Το θέμα της διαφθοράς τακτοποιήθηκε, είναι παρελθόν.
Σοβαρά τώρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και με την βοήθεια και του Καμμένου πέραν των άλλων καταστροφών στη χώρα, έχει πλέον καταστρέψει και την Βουλή που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε χαμαιτυπεία και καταγώγια. Οκτώ ώρες συζήτηση για το τίποτα, ένας αξιοθρήνητος πρωθυπουργός που έχει κατεβάσει στο δικό του χαμηλό επίπεδο τον δημόσιο διάλογο, ύβρεις πεζοδρομίου από βουλευτές κατά ομιλούντων και φυσικά ΜΗΔΕΝΙΚΟ αποτέλεσμα.
Η παρακμή είναι απερίγραπτη. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει το μέγεθος ενός πρωθυπουργού των σημερινών αναγκών της χώρας και παρασύρει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα σε ένα δηλητηριασμό της δημόσιας ζωής και σε μια επικίνδυνη τυπολογία για να αποκρύψει την αδυναμία του να κυβερνήσει.
Δεν είναι μόνος. Πέραν του στενού του πυρήνα (Παππάς, Δραγασάκης κ.α.) υπάρχουν και 10-15 συγκεκριμένοι βουλευτές τύπου... Φάμελου οι οποίοι τον μιμούνται απολύτως και σκορπίζονται στα τηλεπαράθυρα για να διαχέουν αναλήθειες και σύγχυση. Όποιος νομίζει ότι έτσι μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα, πλανάται πλάνην οικτράν.
Η αγορά πνέει τα λοίσθια, οι νέοι φόροι θα δολοφονήσουν κι άλλους απελπισμένους Έλληνες (ήδη 4.500.000 χρωστούν στο Δημόσιο), το τρίτο μνημόνιο θα πέσει έξω και θα πρέπει να σκεφτούν ένα τέταρτο, σήμερα είμαστε χειρότερα και από την εποχή Παπανδρέου και από την εποχή Σαμαρά και οι Τσίπρας - Παππάς είναι πάντα σε ένα αμφιθέατρο μικρής κωμόπολης και διαπληκτίζονται με τους "απέναντι" για το ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα. Στο μεταξύ παντού ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.
Η φρικτή παρακμή που ζήσαμε και σε αυτή την συζήτηση στην Βουλή περιγράφει άριστα ποιοι έχουν την εξουσία, πόσο ανίκανοι είναι και γιατί όλα γίνονται κάθε μέρα χειρότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα