Αυτοί θα μείνουν στην εξουσία - βολεμένοι -με όλη την κοινωνία στο κόκκινο;

Νεαροί σταματούν τρόλεϊ, διατάζουν τους επιβάτες να κατέβουν και στη συνέχεια τα καίνε ολοσχερώς. Άλλοι αποσπούν μηχανήματα ελέγχου εισιτηρίων από λεωφορεία ή επιτίθενται κατά γραφείων κομμάτων τα οποία επίσης κατακαίνε. Ομάδες κραδαίνοντας όπλα περιπολούν σε κεντρικές πλατείες. 

Δεν είναι μόνο η βία στην πολιτική όμως. Καταγράφεται και μια απίστευτη βία στα σπίτια και στους δρόμους, με πρωταγωνιστές σκληρούς άγριους ποινικούς που κλέβουν και δολοφονούν για λίγα ευρώ.
Τα παραπάνω δεν συμβαίνουν σε κάποια μικρή χώρα της λατινικής Αμερικής αλλά στην Αθήνα. Και μπορώ να σας προσθέσω κι άλλες τέτοιες εικόνες όπως π.χ. το κλείσιμο του Εθνικού Κήπου απέναντι από το Μαξίμου και την στρατιωτική του περιφρούρηση για να μην υπάρξουν εκδηλώσεις αγανάκτησης κατά του "αριστερού" πρωθυπουργού της χώρας.
Ανέγραφα πριν 6 χρόνια ότι στην Ελλάδα της αποχαύνωσης θα συνέβαιναν τέτοια περιστατικά στο κοντινό μας μέλλον, δεν θα το έπαιρνε κανείς στα σοβαρά. Τώρα που συμβαίνουν είναι η "συνήθης" καθημερινότητα. Και δεν είναι μόνο αυτή.
Μια ολόκληρη κοινωνία έχει εξεγερθεί με απέραντο θυμό και οργή απέναντι σε μια μικρή ομάδα που έχει την εξουσία και σε 153 βολεμένους πλην όμως άφωνους βουλευτές - δημόσιους υπαλλήλους των 7.500 ευρώ το μήνα. Τι πραγματικά έχει συμβεί και κυριολεκτικά δεν αντέχεται;
Οι άνθρωποι αυτοί που πολιτικά δεν εκπροσωπούν τίποτε πια και δεν έχουν κανένα σχέδιο για την Ελλάδα μας ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ όλους προκειμένου οι ίδιοιέστω και ταμπουρωμένοι στα σπίτια και τα υπουργεία τους να έχουν βολέψει εαυτούς μετά των οικογενειών τους.
Η ΟΡΓΗ έχει ξεχειλίσει ακριβώς γιατί οι άνθρωποι αυτοί προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους στις καρέκλες δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να καταστρέφουν τις ζωές των Ελλήνων και να οδηγούν την Ελλάδα σε χειρότερη θέση από αυτή που ήταν το 2010 όταν ξεκίνησαν τα μνημόνια.
Όποιος νομίζει ότι με τους πάντες στα πρόθυρα της έκρηξης αυτοί θα κυβερνήσουν... όλη την τετραετία μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι έρχεται τους επόμενους μήνες. Προβλέπω ο Εθνικός Κήπος να κλείνει επί μακρόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα