Τα έδωσαν όλα εκτός από τις καρέκλες τους

Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 20:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Επίμονα υποστηρίζω ότι εδώ και 16 μήνες η Ελλάδα είναι χώρα ακυβέρνητη και πως η ολιγομελής ομάδα που βρίσκεται στην εξουσία εξαντλεί όλο τον χρόνο που έχει για να μηχανεύεται τρόπους να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Δεν είναι ανόητοι, γνωρίζουν ότι στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν θα αποστρατευτούν μέσα σε γενική αποδοκιμασία και χλεύη. Έτσι δίνουν την μάχη της καρέκλας και όσο την κρατήσουν.

Ας δούμε τι ακριβώς κάνουν:
1. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗ.
- Υπογράφουν την μείωση ΟΛΩΝ των συντάξεων αλλά για τις καταβαλλόμενες μεταθέτουντο ψαλίδι για το 2018. Έτσι ισχυρίζονται ότι τήρησαν την υπόσχεσή τους (!) να μην κοπεί καμία σύνταξη!
- Υπογράφουν να βγαίνει σε πλειστηριασμό και η πρώτη κατοικία αξίας κάτω των 140.000 ευρώ, αλλά αυτό να ισχύσει σε 17 μήνες από σήμερα (από 1.1.2018). Έτσι ισχυρίζονται ότι τήρησαν τον λόγο τους και την... προστατεύουν.
- Από 1.1.2017 βάζουν φόρους σε εστίαση, τσιγάρα, τηλεφωνία κ.α. και από 1.1.2018 σαρώνουν τον τουριστικό κλάδο. Έτσι δεν θα έχουν μαζικές αντιδράσεις για την καταιγίδα άδικων φόρων.
- Προτείνουν "κόφτη" από τα μέσα του 2017 αν οι εισπράξεις δεν επιτυγχάνονται (κάτι απολύτως βέβαιο). Έτσι δεν χρειάστηκε να πάρουν τώρα κι άλλα μέτρα τα μετέθεσαν με... αυτόματο τρόπο για αργότερα.

2. ΨΕΜΑΤΑ
- Συγκεκριμένα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ ξημεροβραδιάζονται στα τηλεπαράθυρα έχοντας εντολή να ψεύδονται, παραπλανώντας και αντικρούοντας κάθε άλλη άποψη κυρίως ισχυριζόμενοι ότι και οι προηγούμενοι (Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου κ.α.). Ότι δηλαδή με την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ αυτή αξιολόγηση (Φθινόπωρο θα τα ξαναλέμε) έρχεται η ανάπτυξη, βγαίνουμε στις αγορές, έρχονται επενδυτές κ.ο.κ.
Είναι εντυπωσιακό ότι δε όλους αυτούς τους καθημερινά ψευδόμενους δεν υπάρχει ίχνος ντροπής, ακόμα και αν η πραγματικότητα τους διαψεύδει συνεχώς.

3. ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Γνωρίζοντας ότι τα ποσοστά τους μειώνονται συνεχώς (και ποτέ δεν θα ανακάμψουν), προσπαθούν να αλλάξουν το πολιτικό περιβάλλον της χώρας:
- Θέλουν να μοιράσουν ελάχιστες τηλεοπτικές άδειες ώστε να ελέγχουν την ενημέρωση
- Φέρνουν εκλογικό νόμο - έκτρωμα όπου το Bomus των εδρών θα το παίρνουν οι... δεύτεροι και τρίτοι αν συνεργάζονται για κυβέρνηση (!)
- Προσλαμβάνουν συνεχώς τις οικογένειές τους και ημέτερους με ένα πραγματικά αδίστακτο τρόπο ώστε να εγκαταστήσουν κομματικό πελατειακό κράτος.
Υπογράφοντας- ξεπουλώνταςτα πάντα αλλά μεταθέτοντας κάποια από αυτά, ψευδόμενοι από το πρωί έως το βράδυ, κάνοντας πολιτικούς τακτικισμούς και προσλαμβάνοντας κολλητούς ισχυρίζονται ότι σώζουν την Ελλάδα. Όποιος θέλει ας τους πιστέψει. Πάντως να ξέρετε: Δεν κυβερνούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα