Ενώ πρωταγωνιστούν στην διαπλοκή, υποκρίνονται ότι την... καταδιώκουν

Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 20:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το έχουμε ξαναπεί: Η περίφημη διαπλοκή έχει έναν απαράβατο όρο. Τουλάχιστον ένας από τους εμπλεκόμενους στην σκοτεινή συναλλαγή και διαφθορά, πρέπει να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Αυτό το "τρίγωνο της διαπλοκής" μεταξύ καναλιών - Τραπεζών - εξουσίας λειτουργεί μόνο παρουσία πολιτικού, αλλιώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διαπλοκή.

Έρχεται τώρα η κυβέρνηση να "σπάσει" λέει αυτό το αμαρτωλό τρίγωνο, την ώρα που η ίδια πρωταγωνιστεί στην τριγωνική διαφθορά αφού:
* Είναι η ίδια που μοίραζε όλο το τελευταίο διάστημα τις διαφημίσεις των Τραπεζών σε κανάλια, εφημερίδες, site, δηλαδή στους... "νταβατζήδες".
- Αυτή μοιράζει εκατομμύρια από την... ΔΕΥΑΠ πάλι στον φιλικό της τύπο.
- Η κυβέρνηση δεν είναι που έχει προσλάβει σαν συμβούλους εκατοντάδες δημοσιογράφους ξεπουλημένων ΜΜΕ, αλλά και εκδότες που απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και κρατική διαφήμιση συντηρώντας τα έντυπα - σκουπίδια τους;
Βλέπω αξιοθρήνητα πρόσωπα (δημοσιογράφους της "Αυγής", βουλευτές των ΑΝΕΛ, τις γνωστές κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ που ξημεροβραδιάζονται στα τηλεπαράθυρα), να επιμένουν ότι με την φαρσοκωμωδία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών άδειών αντιμετωπίζεται αυτή η τριγωνική διαπλοκή! Ναι; μα μόνον ο ένας από τους τρεις καταδιώκεται, οι άλλοι δύο (που είναι και οι δύο κυβέρνηση) έχουν γίνει διώκτες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει στην ιστορία σαν ένα κόμμα σκοταδισμού, πνευματικής παρακμής, δουλικότητας, αμορφωσιάς και ξετσιπωσιάς. Με συγχωρείτε για το ύφος του σημερινού κειμένου αλλά αφού λέξεις όπως δημοκρατία, αξιοκρατία, διαφάνεια, αλήθεια κ.α έχουν δολοφονηθεί αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω λέξεις που μπορεί να πονάνε γιατί ευτυχώς, ισχύουν ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα