Ελαφρά τη καρδία, καταστρέφουν τις ζωές των Ελλήνων με τους εικονικούς φόρους

Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016 21:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μόνο τον μήνα Ιούλιο 125.590 Έλληνες πολίτες που δεν χρωστούσαν ούτε ένα ευρώ στο κράτος έγιναν οφειλέτες Δημοσίου. Έτσι φθάσαμε 4.200.000 Έλληνες να εμφανίζονται πως χρωστούν 91 δισ. ευρώ! 

Οι άνθρωποι αυτοί καλούνται να πληρώσουν ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, δηλαδή ποσά που δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά τους εισοδήματά, αλλά με ψευδείς φόρους που στηρίζονται στα τεκμήρια και σε φόρους - τρικ..
Αυτός ο τρόπος φορολόγησης είναι απολύτως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ. Το Σύνταγμα ρητά λέει πως ο καθένας φορολογείται με βάση τις δυνατότητές του, αλλά οι πολίτες είναι εντελώς ανυπεράσπιστοι: Ούτε οι πολιτικοί, ούτε η Δικαιοσύνη ενδιαφέρονται να τηρηθεί το Σύνταγμα.
Η άδικη φορολογική επιδρομή έχει δημιουργήσει μια κοινωνία δια βίου οφειλετών: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν είναι οφειλέτες που κάποια στιγμή στην ζωή τους θα εξοφλήσουν αλλά οφειλέτες που ΔΕΝ θα εξοφλήσουν ποτέ, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο της ζωής τους να είναι μια φυλακή χωρίς όνειρα ή έστω ένα αντάρτικο μέσα στην παραοικονομία.
Οι άνθρωποι αυτοί θα βλέπουν τα χρέη τους να αυξάνονται (αφού είναι έντοκα), τα ονόματά τους θα δημοσιοποιούνται στις λίστες της ντροπής και μετά θάνατον όπως ενός Γιώργου Αυτιά που δεν είναι ο γνωστός δημοσιογράφος αλλά ένας... νεκρός από το 2003 που του τοκίζουν τις οφειλές (εμφανίζεται ότι χρωστά 2,7 εκατ. ευρώ, του χρόνου θα "χρωστά" περισσότερα!).
Σημειώστε ότι το 2012 οι οφειλέτες Δημοσίου ήσαν οι μισοί (περίπου 2,1 εκατ. πολίτες). Αυτό σημαίνει ότι είναι ζήτημα χρόνου να χρωστά το 80% των ενήλικων Ελλήνων.
Τα παραπάνω είναι η απόλυτη απόδειξη ότι η χώρα καταστρέφεται κι ας ανήγγειλαν Τσίπρας και Καμμένος το περασμένο Πάσχα την... ανάσταση της οικονομίας. Κι όταν λέμε ότι η χώρα καταστρέφεται, εννοούμε ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, με πρώτους τους εικονικούς δια βίου οφειλέτες.
Τώρα γιατί δεν διαγράφουν τα χρέη των... νεκρών ή γιατί δεν επαναφέρουν 225.000 πτωχευμένους με δεύτερη ευκαιρία αυτό απαντάται: Ούτε τους νοιάζει, ούτε τους ενδιαφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα