Απασφάλισαν την βόμβα Νετρονίου και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτε

Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2016 20:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Παρακολουθώ έκπληκτος την μακαριότητα όλου του πολιτικού συστήματος και αναρωτιέμαι αν είναι σε θέση να αντιληφθούν την κοινωνική βόμβα που έχουν απασφαλίσει και η οποία θα διαλύσει συθέμελα την ελληνική κοινωνία. Από το 2012 γράφω ότι δημιουργείται μια χώρα ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ. Τότε αποκάλυπτα ότι υπήρχαν σχεδόν 1.900.000 οφειλέτες, με τον αριθμό τους να αυξάνεται μήνα με τον μήνα.
Ο αριθμός και τότε μου φαινόταν τρομακτικός, γιατί μιλάμε για ανθρώπους που είναι απόβλητοι της κοινωνίας: Δεν έχουν φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, έχουν κατασχεμένους λογαριασμούς, τα χρέη τους αυξάνονται με νεώτερες οφειλές ενώ τοκίζονται αενάως ακόμα και μετά τον θάνατό τους, είναι αποκλεισμένοι από το τραπεζικό σύστημα κ.ο.κ.
Από τότε μέχρι σήμερα, οι οφειλέτες ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, φτάνοντας τους 4.300.000! Μόνο τον περασμένο μήνα (Αύγουστο) οι φόροι και τα απλήρωτα χρέη στην εφορία ξεπέρασαν το 1,368 δισ. ευρώ οδηγώντας τα ληξιπρόθεσμα χρέη που δημιουργήθηκαν μέσα στο 2016 στα 9 δισ. ευρώ.
Έτσι το ΕΙΚΟΝΙΚΟ συνολικό ποσό των ληξιπρόθεσμων χρεών, ανέρχεται σε 91,6 δισ. ευρώ, δηλαδή οι Έλληνες δήθεν χρωστάνε στην εφορία το 50% του ΑΕΠ της χώρας!
Λέω "δήθεν" γιατί σε αυτά τα 91,6 δισ. ευρώ το 80% είναι χρέη νεκρών, πτωχευμένων, φυλακισμένων, απένταρων, υπερηλίκων και άλλων ανθρώπινων ναυαγίων, που δεν θα εισπραχθούν ποτέ, είναι ΕΙΚΟΝΙΚΑ.
Αναρωτιέμαι λοιπόν: Που ζει ο κ. Τσίπρας όταν λέει ότι... "τα έσοδα του κράτους πάνε καλά"; Έχει κατανοήσει ότι η Ελλάδα γίνεται από την Γαύδο μέχρι το Σουφλί μια Σπιναλόγκα, ένας τόπος γεμάτος κοινωνικά λεπρούς; Αντιλαμβάνεται τι σημαίνει για το μέλλον της ίδιας της χώρας ο οικονομικός αποκλεισμός σχεδόν του 75% των ενηλίκων κατοίκων της;
Σκέφτεται κανείς ότι μιλάμε για μια βόμβα Νετρονίου που σύντομα θα εκραγεί και από τα θραύσματα της δεν θα γλυτώνει κανείς, ούτε αυτοί; Γιατί, θυμίζουμε, περίφημη βόμβα Νετρονίου σκότωνε ότι έμψυχο αλλά δεν κατέστρεφε κτίρια και ότι άψυχ0.
Τα έσοδα πάνε καλά λέει ο Τσίπρας: Με 4.300.000 λεπρούς πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti