Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν με το ποδόσφαιρο

Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 20:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Όλα όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ είναι μια ανάγλυφη εικόνα του τι ακριβώς βιώνει η ελληνική κοινωνία. Πώς δηλαδή ενώ υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που θέλει την εξυγίανση στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο όλα τινάζονται στον αέρα από ποιους; Μα ακριβώς από αυτούς που το διοικούν. (Στην κοινωνία αυτοί που κυβερνούν).
Σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα στην Ευρώπη η φάση του 89΄ που τίναξε στον αέρα το πρωτάθλημα θα είχε ξεπεραστεί λες και δεν συνέβη τίποτε το μεμπτό. Ο διαιτητής αποφασίζει καλώς ή κακώς. Στην Ελλάδα ο διαιτητής είναι ένας παρείσακτος που κακώς είναι μέσα στο γήπεδο, συνήθως είναι βαλτός, εξυπηρετεί σκοτεινούς κύκλους και το παρασκήνιο.
Το τι συμβαίνει στην Ελλάδα είναι πασίγνωστο. Η περίφημη "παράγκα" ζει και βασιλεύει. Αυτή, με άλλα αφεντικά κουμαντάρει από το παρασκήνιο αποτελέσματα, ελέγχει διαιτητές, προστατεύει ομάδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει αγώνα για να διαλύσει αυτή την συμμορία αλλά ακόμη δεν τα έχει καταφέρει. Οι συμμορίτες αν και κάποιοι από αυτούς είναι υπόδικοι, αν και άλλοι παρακολουθούνται, αν και ξηλώθηκαν πρόσωπα από την ΕΠΟ κ.α πάντα διαφεντεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ σωστά διέκοψε το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν αρκεί. Κι άλλες φορές μια προσωρινή διακοπή δεν απέφερε τίποτε, η "παράγκα" είναι πάντα στο παρασκήνιο και καταστρέφει κερδοσκοπώντας. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να παρθούν μέτρα που θα καταστρέψουν οικονομικά κάθε ομάδα που λειτουργεί μέσω της "παράγκας".
Να μην συμμετέχουν τα παιχνίδια τους στο Στοίχημα. Να μην αγωνίζονται στην Ευρώπη. Να υποβιβάζονται σε βαρύτατες υποτροπές. Το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου να αποβληθεί από τα ευρωπαϊκά κύπελλα όπως έγινε και με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Τα εισιτήρια και οι θέσεις να είναι ονομαστικά. Οι οπαδοί που παρεκτρέπονται την ώρα του αγώνα να είναι στο αστυνομικό Τμήμα (όπως στην Αγγλία).
Δεν χρειάζεται να ανακαλύψει η κυβέρνηση την πυρίτιδα. Ας δει τι έχουν κάνει στην Ευρώπη και ας το αντιγράψει. Μερικά τα ανέφερα πιο πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti