Φινάλε Καμμένου με το πιο μεγάλο ψέμα

Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 21:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο κ. Καμμένος ανακάλυψε έγκαιρα την αξία της συνομωσιολογίας και των μεγάλων λόγων. Έτσι, πέτυχε κάτι που σε ομαλούς καιρούς δεν θα μπορούσε καν να ονειρευτεί: Να ηγηθεί ενός εντελώς προσωπικού κόμματος που έφτασε μέχρι το 11% στις δημοσκοπήσεις αλλά και να συγκυβερνήσει επί μια τετραετία, έχοντας δε και βιλαέτι που λέγεται Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Στις καλές εκείνες εποχές, αρκούσε να κατηγορεί, να υπόσχεται και να φωνάζει. Όμως οι καιροί άλλαξαν. Και ενώ κάνει ακριβώς ότι έκανε και τότε, αργά αλλά σταθερά διαλύεται εις τα εξ ών συνετέθη.
Το σερί των λεγόμενων κατ΄εφημισμόν "κόκκινων γραμμών" που έχει περάσει ο κ. Καμμένος δεν έχει προηγούμενο. Θυμηθείτε το ΦΠΑ στο 24% στα φτωχικά και σχεδόν έρημα νησάκια του Αιγαίου, ή το μνημόνιο που υπέγραψε μαζί με όσα δεν είχαν υπογράψει στα δυο προηγούμενα οι... "γερμανοτσολιάδες". (Στην ουσία υπέγραψε τρια μνημόνια μαζί).
Τώρα το εντυπωσιακό φινάλε Καμμένου περιλαμβάνει την παράδοση, ονόματος, γλώσσας και εθνότητας στα Σκόπια. Εδώ βιώνουμε το τελευταίο αλλά κορυφαίο ψέμα του από όσα έχει πει: Θα ρίξει την κυβέρνηση όταν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή για κύρωση.
Μόνο που έτσι δίνει σκόπιμα χρόνο στον εταίρο του κ. Τσίπρα να βρεί τους 151 (ήδη τους έχει βρει) ώστε και τη συμφωνία να περάσει και ψήφο εμπιστοσύνης να πάρει. Παράλληλα θα μείνει λίγο ακόμη στο υπουργείο - βιλαέτι του.
Το εντυπωσιακό ξεγύμνωμα Καμμένου θα έχει ως αποτέλεσμα, οι ΑΝΕΛ να ακολουθήσουν το δρόμο της ανύπαρκτης ΔΗΜΑΡ και του γραφικού και ασήμαντου ΛΑΟΣ. Στον σκουπιδοτενεκέ της πολιτικής. Ο κ. Καμμένος πρέπει να ξέρει ότι πλέον ΟΛΟΙ έχουν αντιληφθεί την ποιότητα του ως δημόσιο πρόσωπο. Θα εισπράξει ότι του αξίζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα