Προωθώντας όπως όπως... τη συμφωνία Νίμιτς

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 20:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι αποτέλεσμα καμίας απολύτως διαπραγμάτευσης και κάκιστα ονομάζεται "συμφωνία των Πρεσπών". Πρόκειται για μια έτοιμη συμφωνία που παρουσίασε ο κ. Νίμιτς και οι ΗΠΑ - ΕΕ απαίτησαν και από τις δυο πλευρές "να ψηφιστεί ως έχει". Η εν λόγω συμφωνία πρέπει να λέγεται "συμφωνία Νίμιτς" αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς.
Με δεδομένο λοιπόν ότι έχουμε μια συμφωνία που ήρθε έτοιμη από τον εξωτερικό παράγοντα και δεν αλλάξαμε ούτε μια λέξη, δείτε τι ακριβώς έχει συμβεί:
- Αγνοήθηκαν με βαθιά περιφρόνηση και ύβρεις, οι πολίτες που διαφωνούν και που είναι το 70% των Ελλήνων. Τους βάφτισαν ακροδεξιούς, φασίστες, χρυσαυγίτες και... μακεδονομάχους (!). Φυσικά δεν έγινε καν δημοψήφισμα ώστε να αποφανθούν.
- Δεν ρώτησαν κανέναν. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν εκλήθησαν ποτέ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απομονώθηκε. Ένα κορυφαίο εθνικό θέμα το χειρίστηκαν εν κρυπτώ απολύτως μόνοι τους.
- Υπάρχει και χειρότερο: Το προωθούν αν και είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ παντού. Δεν έχουν πια την πρώτη θέση στην κοινωνία, (δείτε τις δημοσκοπήσεις), έρχεται βαριά ήττα και το ξέρουν. Δεν έχουν πλειοψηφία πια ούτε στη Βουλή, μαζεύουν ετερόκλητα πρόσωπα που στην πραγματικότητα δεν εκφράζουν τίποτε και κανέναν, για να έχουν μια ψευδή πλειοψηφία στις ψήφους εμπιστοσύνης και έγκρισης των Πρεσπών. Πλειοψηφίες μιας χρήσης.
Ωστόσο, να ξέρετε ότι στην "συμφωνία... Νίμιτς", ακόμα και αν δεν έχουν την πλειοψηφία των 151, θα την περάσουν και με λιγότερους (150 ή 149), το έχουν αποφασίσει. Μια απόδειξη ότι δεν ενδιαφέρονται για δημοκρατικές λειτουργίες, για κανόνες για συνεννοήσεις και άλλα παρόμοια.
Όλα αυτά γίνονται με μια χώρα στο έλεος του Θεού, επικίνδυνα πλέον ακυβέρνητη, λεηλατημένη από το πελατειακό - κομματικό κράτος, που το έχουν επαναφέρει στα χειρότερά του και με μια βαθιά ανήθικη καθημερινή πρακτική όπως η δήθεν αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση και το θέατρο σκιών που την συνοδεύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti