Νέος πάτος από βήματος Βουλής

Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2019 20:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Απεχθάνομαι το σκουπιδαριό στην δημόσια ζωή είτε αυτό προέρχεται από δημοσιογράφους, είτε από πολιτικούς. Η μόνη μου άμυνα απέναντι στην λεκτική και νοηματική παρακμή είναι η αδιαφορία. Προσπαθώ να μην μπω στον κόσμο τους γιατί: α) Είναι αδύνατον να τους αντιμετωπίσεις β) Σύντομα θα είσαι μέσα στον σκουπιδοτενεκέ τους και άντε να βγεις μετά.
Περιγράφω συχνά - πυκνά βέβαια μια κατάσταση παρακμής για να εξηγώ τι συμβαίνει, αλλά επί προσώπων απέχω όσο μπορώ. Τα παιδιά, οι ηλίθιοι και οι λαϊκιστές είναι ανίκητοι να ξέρετε. Ωστόσο όταν άκουσα από βήματος της Βουλής τον κ. Πολάκη να "αποκαλύπτει" ότι ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε στην οικογένεια του καταπιστεύματα, σπίτια στη Ζυρίχη, μετρητά κ.α. τον πίστεψα.
Ο ίδιος άλλωστε τον άκουσα να προτρέπει βουλευτές και ακροατές: "Την είδατε τη διαθήκη του; Διαβάστε την, άνοιξε". Χρειάστηκε να περάσουν λίγες ώρες για να διαβάσω την οργισμένη αντίδραση της οικογένειας Αναστασιάδη που ανέφερε ότι η ΜΟΝΗ περιουσία που τους άφησε ο εκλιπών είναι μετοχές του "Πρώτου θέματος"... Ούτε ένα ευρώ και φυσικά ούτε ένα σπίτι.
Αν και... προπονημένος στην αναίδεια των επωνύμων του λαϊκισμού ειλικρινά την πάτησα και έγινα μέρος του σκουπιδαριού τους. (Φανταστείτε γράφω και άρθρο τώρα). Πιστεύω ότι τέτοια τερατολογία ξεπερνά και αυτή του Σώρρα που υποτίθεται ότι έχει 3 τρις. δολάρια. Γιατί το Σώρρας δεν μίλησε από το βήμα της Βουλής αλλά από μιακαρέκλα του καφενείου του χωριού του. Το βήμα της Βουλής είναι θέση αξιών και μέγιστης ευθύνης.
Ακόμη γιατί υπάρχουν ορφανά παιδιά. στην οικογένεια Αναστασιάδη. Γιατί ο Πολάκης δεν θα ζητήσει συγγνώμη για την φοβερή αυτή απρέπεια και το ψεύδος. Γιατί στον δικό τους σκουπιδοτενεκέ αξίες όπως ο σεβασμός στην αλήθεια ή ο σεβασμός σε νεκρό δεν υπάρχουν.
Είχαμε και τον σωστό επίλογο στη νέα ντροπιαστική εμφάνιση Πολάκη: Μετά την περιδίνηση στο ψέμα, πήγε στο κυλικείο της Βουλής όπου πλέον απαγορεύεται το κάπνισμα και ΟΛΟΙ οι βουλευτές οφείλουν να δώσουν το καλό παράδειγμα στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και αυτός ως πρώην υπουργός Υγείας με την παρέα του το μετέτρεψε σε παράνομο καπνιστήριο.
Μια άλλη διέξοδος διαφυγής από τον λαίκισμό είναι οι... διακοπές. Θα τα ξαναπούμε σε 20 περίπου μέρες!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα