Ο Εποικισμός της Ελλάδος

Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 22:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Γράφει ο Αργύρης Μουρούφας

Πολλά λέγονται για το λεγόμενο προσφυγικό, όμως όλοι μας σχεδόν προσεγγίζουμε το θέμα σύμφωνα με τις ιδεοληψίες μας αλλά και τα στενά ατομικά μας συμφέροντα.

Το να αποσταθεροποιηθείς πλήρως και να δεις το ζήτημα παραβλέποντας τελείως τον υποκειμενισμό, απαιτεί αυξημένο επίπεδο δικαιοσύνης, γνώσης και συλλογικής συνειδητότητας.

Οι ιδεοληψίες μας, δυστυχώς, έχουν βάλει αδιάσπαστες αλυσίδες στην σκέψη μας και δεν της επιτρέπουν να δει ολιστικά τα τεκταινόμενα, αλλά συνηθίζει να βλέπει τα δρώμενα γύρω μας με παραμορφωτικό φακό, ο οποίος ξεκάθαρα είναι ένα εργαλείο στην υπηρεσία του υποκειμενισμού και των συμφερόντων μας.

Στο θέμα του μεταναστευτικού και προσφυγικού υπάρχουν οι εξής κυρίαρχες τάσεις -σε γενικές γραμμές- στην σημερινή Ελλάδα:

Η πιο σταθερή διαχρονικά είναι αυτή των λεγομένων διεθνιστικών κομμάτων κοινοβουλευτικών η εξωκοινοβουλευτικών, η οποία μάχεται με συνέπεια οτιδήποτε είναι εθνικό, οτιδήποτε είναι Ελληνικό.

Γι’ αυτούς τους συμπολίτες μας, δεν θα πω Έλληνες αφού ο τίτλος του Έλληνα αποτελεί ύβρη και βδέλυγμα για το μεγαλύτερο τμήμα της αριστεράς για να μην πω για ολόκληρο, η σημαία μας αποτελεί μια πατσαβούρα η οποία δεν αντιπροσωπεύει τίποτα για το σινάφι τους, οι ήρωες του 1821 οι οποίοι απελευθέρωσαν την χώρα από τους Οθωμανούς δυνάστες χαρακτηρίζονται ως σφαγείς, οι ιερείς της Ορθόδοξης παράδοσής μας ως βασικοί συντελεστές αποβλακοποίησης των λαών προς όφελος πάντα του κεφαλαίου, οι λέξεις έθνος, φυλή, πατρίδα, παράδοση είναι βασικά εμπόδια για την επικράτηση της πανανθρώπινης συνύπαρξης και άρα πρέπει να εξευτελιστούν και να διακωμωδηθούν με κάθε τρόπο.

Όταν λοιπόν βαθιά μέσα σου πιστεύεις στα παραπάνω, είναι ευνόητο να θελήσεις να πραγματώσεις τις σκέψεις σου αυτές, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα η πρόσδεση σου σε αυτές.

Έτσι είναι απόλυτα φυσιολογικό να επιδιώκεις την διάλυση του έθνους-κράτους μέσα στο οποίο ζεις και την πλήρη εξαφάνιση όλων των συνδετικών κρίκων και των συντελεστών συνοχής, όπως η γλώσσα, η θρησκεία, ο πολιτισμός, τα ήθη και έθιμα.

Η διαφορετικότητα του πληθυσμού που αποτελεί μια χώρα, είναι εχέγγυο για την επίτευξη των παραπάνω διαλυτικών στόχων πράγμα που μας το αποδεικνύει το παρελθόν, αλλά και το παρόν.

Ιστορικοί λαοί εξαφανίσθηκαν λόγω εισβολών, μαζικών εποικισμών από αλλοεθνείς και γενοκτονίες. Παράδειγμα οι Ασσύριοι, οι Αζτέκοι και οι Ίνκας, οι οποίοι εξαϋλώθηκαν κυριολεκτικά μέσα σε λίγες μόνο δεκαετίες.

Ο σημερινός πολυπολιτισμός ο οποίος οργανωμένα προωθείται από συγκεκριμένους κύκλους (θα δούμε στην συνέχεια ποιοι είναι αυτοί οι κύκλοι) προσφέρει τα μέγιστα στην υπόθεση της πλήρους διάλυσης των εθνών-κρατών γι’ αυτό ακριβώς και πατρονάρεται με τόση θέρμη, με τόσα χρήματα, με τόση επιμονή.

Η δεύτερη τάση η οποία αντιπροσωπεύει και την μεγάλη πλειοψηφία του λαού, αντιμετωπίζει το προσφυγικό με σχετική αδιαφορία ή με έλλειψη κριτικής και διακριτικής σκέψης και οι θέσεις που εκφράζει δεν είναι παράγωγο μιας αυτογενούς πνευματικής διαδικασίας, αλλά διαμορφώνονται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ΜΜΕ, είτε αυτά είναι έντυπα είτε ηλεκτρονικά όπως ραδιόφωνο, τηλεόραση και διαδίκτυο. Το ενδιαφέρον αυτής τα τάσης αναδύεται όταν οι μαζικές εισροές μεταναστών και προσφύγων επιφέρουν διατάραξη της ζωής τους, ακόμα και απειλή για την ίδια τους τη ζωή.

Η τρίτη τάση είναι αυτή η οποία μπορεί διαρκώς να αλλάζει και να ταυτίζεται αυστηρά με τα στενά ατομικά της συμφέροντα και ακολουθεί πιστά την κυρίαρχη τάξη η οποία μοιράζει χρήμα, αναθέσεις δημοσίων έργων, κάνει διορισμούς, δίνει επιλεκτικά επιδόματα.

Η τέταρτη τάση η οποία είναι προς το παρόν η αριθμητικά μικρότερη, είναι αυτή μιας μερίδας πολιτών οι οποίοι έχουν συνειδητά αποστασιοποιηθεί από τα κοινοβουλευτικά κόμματα και δεν έχουν μάθει να στηρίζουν την ύπαρξή τους σε διορισμούς, σε αναλήψεις έργων, σε βόλεμα και ένταξη στο σύστημα εις βάρος των συνανθρώπων τους, αλλά είναι οι πραγματικοί μαχητές της ζωής τηρώντας μια λεβέντικη και άκρως ανθρωποκεντρική στάση απέναντι στην κοινωνία της χώρας που είναι μέλη, αλλά και απέναντι σε αυτό που ορίζουμε ως πανανθρώπινη ειρηνική συνύπαρξη.

Για κάποιους λόγους, οι οποίοι έχουν να κάνουν με τις παγκόσμιες εξελίξεις και κυρίως με τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, σήμερα παρατηρείται ότι το φαινόμενο της βίαιης επιβολής του λεγόμενου πολυπολιτισμού και της κατάργησης των εθνών-κρατών, δεν πατρονάρεται μόνο από τα κόμματα της διεθνιστικής αριστεράς, αλλά έχει πάρει έναν υπερκομματικό χαρακτήρα πράγμα που υποδηλώνει ξεκάθαρα, την ύπαρξη ενός καλοστημένου μηχανισμού σε διεθνή κλίμακα.

Κόμματα που αυτοχαρακτηρίζονται ως πατριωτικά, έχουν στις τάξεις τους πολλά ανώτερα και μεσαία στελέχη τα οποία τάσσονται αναφανδόν υπέρ του πολυπολιτισμού και της βίαιης εγκατάστασης αλλοεθνών σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, άρα και στην Ελλάδα.

Είναι επίσης γνωστό ότι ΜΚΟ οι οποίες ελέγχονται από ισχυρές χώρες, προωθούν με κάθε τρόπο την εγκατάσταση, χωρίς την συγκατάθεση των κατοίκων των χωρών αυτών, στις οποίες οι αλλοεθνείς εγκαθίστανται είτε με την πρόφαση του πρόσφυγα είτε του οικονομικού μετανάστη.

Όπως και να λέγονται οι εισερχόμενοι σε μία χώρα δεν έχει απολύτως καμία σημασία, αφού το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας μαζικός και παράνομος εποικισμός.

Πράγματι είναι να απορεί κανείς με την μετάλλαξη αυτών των δήθεν πατριωτών σε διεθνιστές και προστάτες των φτωχών, των αδυνάτων, των προσφύγων που προσπαθούν να σώσουν την ζωή τους από πολέμους που οι ίδιοι οι δήθεν αυτοί υπερπατριώτες προκάλεσαν σε συνεργασία με τους ισχυρούς του πλανήτη.

Είναι πράγματι ειρωνεία να ακούς αυτούς που για πολλά χρόνια εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα τον λαών προς δικό τους όφελος, να μιλούν για παγκόσμια συνύπαρξη των λαών του πλανήτη μας και να μας λένε ότι ο λεγόμενος πολυπολιτισμός είναι η βασική προϋπόθεση για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, δηλαδή της πανανθρώπινης συνύπαρξης.

Και το πιο τραγικό της όλης υπόθεσης είναι η στάση της λεγόμενης αριστεράς η οποία σε όλα τα τσιτάτα της και τις προγραμματικές διακηρύξεις της μας μιλάει μόνο και μόνο για το ΔΙΚΑΙΟ, αλλά στο θέμα της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού, ο οποίος επιτυγχάνεται με την βίαιη εγκατάσταση αλλοεθνών πληθυσμών σε τέτοια έκταση που την καθιστά νομικά ως μαζικό εποικισμό, ταυτίζεται με την παγκόσμια κυρίαρχη τάξη των εκμεταλλευτών και σφαγέων των λαών ολόκληρου του πλανήτη μας.

Το σύνολο της αριστεράς κρατάει μια εντελώς αμοραλιστή στάση και άκρως υποκριτική, χρησιμοποιώντας ως κύριο εργαλείο το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, παραβλέποντας εντελώς βασικούς κανόνες της γενικά αποδεκτής λογικής και αποφεύγει τον διάλογο λόγω ελλείψεως πειστικών επιχειρημάτων.

Έτσι η στάση και τα επιχειρήματα των διεθνιστών, αλλά και των άλλων οπαδών του πολυπολιτισμού απέναντι σε όσους είναι αντίθετοι τους περιορίζεται γενικά στα εξής:

- Δεν μιλάω με φασίστες,
- Είσαι ρατσιστής και απάνθρωπος,
- Πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτά που λες,
- Ο Χριστός δεν κήρυξε το μίσος αλλά την αγάπη,
- Οι λαοί είναι ελεύθεροι να πηγαίνουν χωρίς κανέναν περιορισμό όπου θέλουν και όποτε θέλουν,
- Να γκρεμιστούν τα σύνορα,
- Να εξασφαλιστεί αξιοπρεπής στέγαση και διατροφή στους εισερχόμενους όσοι και αν είναι αυτοί.
- Οι συγκεντρώσεις κατά του εποικισμού μας εκθέτουν διεθνώς και πρέπει να απαγορευθούν,
- Εμείς οι Έλληνες που έχουμε ζήσει την προσφυγιά στο πετσί μας θα έπρεπε να βλέπαμε τους πρόσφυγες με άλλο μάτι.
- Δεν λυπάσαι παλιάνθρωπε τα ασυνόδευτα παιδάκια.
- Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται εδώ για να σωθούν από τις βόμβες...

Είδαμε γενικώς τα επιχειρήματα των οπαδών, μελών και επαγγελματικών στελεχών της παγκοσμιοποίησης, διότι ασφαλώς υπάρχουν και τέτοιοι και όσοι δεν συντάσσονται με τις απόψεις τους ή δεν κρατούν τουλάχιστον μια ουδέτερη στάση, είναι φασίστες, ρατσιστές, υπάνθρωποι, αντίχριστοι, κτήνη...
Ας δούμε όμως ένα-ένα τα επιχειρήματα τους:

Λένε: ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
Εντάξει σύντροφοι, μη μιλάτε με φασίστες, αλλά όμως, πρέπει να γνωρίζετε ότι η στάση σας αυτή αντίκειται σε έναν θεμελιώδη κανόνα του λεγόμενου επιστημονικού σοσιαλισμού, ο οποίος είναι η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ... δηλαδή η φραστική συναλλαγή ακόμα και με το πιο αντιδραστικό υποκείμενο ή μηχανισμό, ώστε να αναδειχθούν μέσα από αυτή τη διαδικασία τα δίκαιά σας.

Δηλαδή το ιερό και αναφαίρετο δικαίωμα των διαδηλώσεων το κρατάτε μόνο για τον εαυτόν σας και το αρνείστε σε όσους έχουν διαφορετική γνώμη σε οποιοδήποτε ζήτημα και, τελείως επιπόλαια, δεν σκεφτήκατε ότι ακριβώς το ίδιο μπορεί να κάνουν και οι ιδεολογικοί σας αντίπαλοι για εσάς.

Λένε: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
Και για να μας πείσουν, μας φέρνουν ως παράδειγμα τους καταδιωκόμενους Έλληνες της Μικράς Ασίας που έφυγαν για να σώσουν τη ζωή τους από τον μακελάρη Κεμάλ.

Όταν τους λες κάτι για την γενοκτονία αυτή, σου απαντούν ότι η αιτία της ήταν ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος της Ελλάδος στην Τουρκία, αλλά τελείως υποκριτικά μας αποκρύβουν ότι η ελληνική εκστρατεία έγινε επειδή είχαν αρχίσει ήδη οι εκκαθαρίσεις από τους νεότουρκους κατά των Ελλήνων της Μικρασίας, του Πόντου, των Αρμενίων και των άλλων μειονοτήτων και σκοπό είχε την προστασία των πληθυσμών αυτών για τους οποίους καμία ελληνική κυβέρνηση δεν μπορούσε να αδιαφορήσει.

Από την άλλη, οι Έλληνες πρόσφυγες δεν πήγαν σε κάποιο ξένο κράτος παρά στην μάνα τους Ελλάδα.

Λένε: ΜΑ ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ; ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ;
Τα ανυπεράσπιστα παιδάκια εγώ τα λυπάμαι και θα τα φροντίσω. Όμως δεν έγινε το ίδιο και με τους γονείς τους οι οποίοι ξύπνησαν ένα ωραίο πρωινό με την ιδέα ότι επιτέλους ήρθε η μεγάλη ώρα για να φτιάξουν επί της Γης ένα κράτος χαλιφάτο και πήραν τα όπλα, υψώνοντας τα ιερά λάβαρα της ισλαμικής επανάστασης κατά των ρημαγμένων από τις δυτικές επεμβάσεις χώρες, όπως το Ιράκ και η Συρία.

Έτσι ενισχυόμενες από τις δυνάμεις εκείνες οι οποίες σήμερα πατρονάρουν την παγκοσμιοποίηση και τον λεγόμενο πολυπολιτισμό, επετέθησαν με σύγχρονο οπλισμό κατά των νομίμων κυβερνήσεων του Ιράκ και της Συρίας δίχως να σκεφτούν τι θα κάνουν αυτοί και τα παιδιά τους σε περίπτωση που χάσουν τον πόλεμο τον οποίον οι ίδιοι προκάλεσαν. Πράγμα το οποίο τελικά έγινε.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις του Ιράκ και της Συρίας, ενισχυόμενες από Ρωσία και Ιράν, πέρασαν στην αντεπίθεση και συνέτριψαν τους κατσαπλιάδες τζιχαντιστές ισλαμοφασίστες του isis, τους οποίους τώρα εμείς καλούμεθα όχι μόνο να φιλοξενήσουμε αλλά και να τους δεχθούμε μαζί με τις οικογένειές τους ως ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ κατοίκους της χώρας μας.

Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στρατιωτικά από την Τουρκία για να εγκαθιδρύσουν ένα ισλαμικό χαλιφάτο σε Συρία και Ιράκ, δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω στις χώρες αυτές επειδή θα κατηγορηθούν για ένοπλη εξέγερση και πρόκληση εμφυλίου πολέμου και το πιθανότερο είναι να καταδικαστούν σε ισόβια, ακόμα και σε θάνατο... Να λοιπόν ποιοι είναι οι πρόσφυγες τους οποίους αποστέλλει στην χώρα μας η Τουρκία με τη πλήρη υποστήριξη της Γερμανίας και των συμμάχων της.

Η Γερμανία, η οποία ήταν και είναι παραδοσιακή σύμμαχος της Τουρκίας χωρίς ποτέ να το κρύψει και η σημερινή συμπεριφορά της κατά των Ελλήνων χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς διεθνολόγους ξεκάθαρα ρεβανσιστική, λόγω της στάσης μας στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο εναντίον της.

Γιατί λοιπόν εμείς οι Έλληνες να δείξουμε καλή πίστη και να δεχθούμε εντελώς άκριτα και ασυλλόγιστα την μόνιμη εγκατάσταση των φιλότουρκων αυτών ισλαμιστών απόμαχων του isis και των οικογενειών τους;

Αυτό είναι ένα τεράστιο ερώτημα ιδιαίτερης σημασίας για την επιβίωση και την ασφάλειά μας ως έθνος, το οποίο και πρέπει οπωσδήποτε να απαντηθεί.

Οι δικαιολογημένες αυτές ανησυχίες κάποιων Ελλήνων, όπου και αν πιστεύουν αυτοί, πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής και να δοθούν πειστικές απαντήσεις, αντί να καταδικάζονται ως ρατσιστικές.

Ο Ελληνικός λαός ποτέ δεν υπήρξε ρατσιστικός ούτε και φασιστικός... Απεναντίας έδωσε και δίνει μάχες κατά του φασισμού όταν οι περιστάσεις το καλούν, όπως κάνει και τώρα.

Αντί λοιπόν οι υπέρμαχοι αυτού του βίαιου φασιστικού και ρατσιστικού πολυπολιτισμού, να δίνουν πειστικές απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, ξεσπούν υποκριτικά σε φιλανθρωπικό τάχα παραλήρημα, διεκδικώντας την αποκλειστικότητα της ανθρωπιάς μόνο για τον εαυτόν τους και κατηγορώντας για ρατσισμό και φασισμό το 80% του λαού!

Ας αντιληφθεί λοιπόν ο Ελληνικός λαός ότι με τις απαρχαιωμένες ιδεοληψίες η ανθρωπότητα δεν προχωράει μπροστά, ούτε με την διχόνοια, ούτε με τον παραλογισμό και το μίσος, που συνήθως εξυπηρετούν σκοπιμότητες, ούτε με την αποδοχή του ατομικού και μόνο συμφέροντος ως κυρίαρχης ιδεολογίας, αφού έτσι δεν διασφαλίζεται το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, αλλά ούτε επίσης και με την πλήρη άρνηση της Δημοκρατίας την οποία έχουν πράγματι ευτελίσει οι δημαγωγοί πολιτικοί.

Η πραγματική λύση των παγκοσμίων προβλημάτων δεν περνά μέσα από μια πολυπολιτισμική βαρβαρότητα με το πρόσχημα ότι έτσι θα επέλθει η παγκόσμια συναδέλφωση και η δήθεν πανανθρώπινη συνύπαρξη.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μέσω των ανοιχτών συνόρων, μέσω της τελείως ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη χωρίς κανέναν περιορισμό και μέσω του πολυπολιτισμού που θα επιφέρουν αναγκαστικά και βίαια αυτές οι μετακινήσεις, θα εδραιωθεί αναπόφευκτα μία παγκόσμια τυραννία που παρόμοια δεν γνώρισε ποτέ το ανθρώπινο είδος.

Το μοναδικό ανάχωμα απέναντι σε αυτήν διαγραφόμενη απειλή, δεν είναι η άρνηση της Δημοκρατίας, αλλά η εξέλιξή της.

Ας αφήσουμε στην άκρη λοιπόν τον διχασμό, τις προκαταλήψεις και τις ιδεοληψίες που δυναστεύουν το μυαλό μας και ας κάτσουμε σε ένα τραπέζι για να δούμε πώς μπορεί να γίνει αυτό.
Μόνο έτσι θα βρούμε λύση στα σύγχρονα προβλήματα που μαστίζουν την ανθρωπότητα.

Ας διοργανώσουμε ανοιχτές δημόσιες συζητήσεις γύρω από τα μεγάλα προβλήματα, όπως το οικονομικό και το μεταναστευτικό.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti