Συγκλονιστικό: Το χρέος δεν θα πληρωθεί! Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης
Πέμπτη, 10 Μάιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δεν θα σας γράψω για τα αποτελέσματα των εκλογών. Σοφά ψήφισε ο λαός, αυτή τη φορά. Το τι θα γίνει; Σας το έχω ξαναγράψει. Ο λογισμός μου μου λέει ότι θα ζήσουμε γεγονότα και καταστάσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φανταστούμε… Πριν την μεγάλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…
Προσέξτε τώρα. Τέλος με τα φοβικά σύνδρομα του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων, που είναι ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αντισυνταγματικά και απάνθρωπα. Ο Εθναπόστολος του Γένους, ο Άγιος Κοσμάς Ο Αιτωλός που ανέστησε Πίστη και Πατρίδα στις ψυχές των σκλάβων, μας αποκάλυψε με τη Χάρη του Θεού, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ το δυσβάσταχτο και εν πολλοίς κατασκευασμένο και παράνομο ελληνικό «χρέος», το… οποίο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας πολύ χρήμα, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ που αλλοίωσε το λαό μας, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ίδια την υπόστασή του.
Ιδού οι συγκεκριμένες Προφητείες για το ελληνικό «χρέος»:
«Το χρέος ΔΕΝ θα πληρωθεί».
«Θα σας ρίξουν παρά (=χρήμα) πολύ. Θα σας ζητήσουν να το πάρουν πίσω αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν».
«Θα σας επιβάλλουν μεγάλους και δυσβάσταχτους φόρους. Αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν». ΔΝΤ= ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
«Θα σας βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα»… Παλιά μετρούσαν τις περιουσίες με πόσες κότες είχες. Για να το καταλάβουν το είπε έτσι. Να λοιπόν οι φορολογήσεις στις περιουσίες. Όσον αφορά τα παράθυρα εννοεί προφανώς τα σπίτια. Να λοιπόν και ο φόρος ακίνητης περιουσίας στα σπίτια….
«Θα σας ζητήσουν να σας πάρουν στρατιώτες. ΔΕΝ θα προλάβουν όμως. Χάρη στην Πρόνοια του Θεού ΔΕΝ θα προφθάσουν». Εδώ εννοεί προφανώς στην επίθεση που θα γίνει από την Τουρκία στην Ελλάδα, και στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ της Τουρκίας από τη Ρωσία. Οι εξελίξεις έρχονται σιγά-σιγά…
«Οι σκοτεινές δυνάμεις πάνε να καταπιούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας. Θα πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία τους. Μα ΔΕΝ θα προφθάσουν. Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ελευθερωμένοι. Θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ».
 … Μην ανησυχείτε γιʼ αυτό το χρέος. Αλλά κοιτάτε το ένα και αληθινό χρέος που έχουμε στον Χριστό στην Παναγία και τους Αγίους μας, που ΔΕΝ σταματούν να προσεύχονται για την Ελλάδα μας».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος