Ξυπνήστε Έλληνες: Επίθεση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων!

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης
Πέμπτη, 17 Μάιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χιλιάδες κουτιά αναμμένα (τηλεοράσεις), κρατούν χιλιάδες ανθρώπους σβηστούς!...
Συντονισμένη επίθεση κατατρομοκράτησης των ελλήνων, έχουν εξαπολύσει τραπεζίτες, συνεργαζόμενοι ευρωπαίοι και έλληνες πολιτικοί, και τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ…
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε ΕΚΤΑΣΗ προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού, των τελευταίων ετών…
Το θηρίο των τραπεζιτών βαριά λαβωμένο από την αποφασιστική ψήφο των ελλήνων στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, προσπαθεί να τρομάξει τους πολίτες με μουγκανητά και κινήσεις των ποδιών και της… ουράς του. Όμως αυτήν την στιγμή κείται ΑΝΙΣΧΥΡΟ, αδύναμο να κουνηθεί. Ωστόσο οι ευρωπαίοι «εταίροι» μας και οι «Έλληνες» πολιτικοί, συνεπικουρούμενοι από ορισμένα ΜΜΕ, προσπαθούν να «αναστήσουν» το θηρίο εις ΒΑΡΟΣ της χώρας και των Ελλήνων.
Μας έχουν κατακλύσει με αισχρά ψέματα:
Ψέμα 1ο: Μπορεί να αποβληθεί μια χώρα από την ΕΕ, ή την Ευρωζώνη; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Σύμφωνα με την σχετική Ευρωπαϊκή Συνθήκη για την είσοδο ή την έξοδο μιας χώρας από την ΕΕ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ όλων των χωρών, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ και της χώρας-στόχο.
Ψέμα 2ο: Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να μην πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, αν δεν εισπράξουμε τις δόσεις των δανείων; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Τα έσοδα του προϋπολογισμού αρκούν για να καλυφθούν όλα τα έξοδα της Γενικής Κυβέρνησης και οι μισθοί και οι συντάξεις. Αυτό ΠΟΥ ΔΕΝ θα καλυφθεί εξʼ ολοκλήρου είναι οι τόκοι των τοκογλύφων. Αν διαγραφεί το ΕΠΑΧΘΕΣ και επονείδιστο χρέος τότε μπορούν να καλυφθούν και οι αναλογούντες στην πραγματική οφειλή τόκοι.
Προς επίρρωση των παραπάνω θα μπορούσα να επισυνάψω την σελίδα 43 του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2011 και να σας παραπέμψω και στις δηλώσεις Κατσέλη τον Φεβρουάριο του 2012, περί ΨΕΥΔΩΝ ισχυρισμών Βενιζέλου από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2011, πως δεν υπήρχαν χρήματα για μισθούς και συντάξεις!
Ψέμα 3ο: Δεν φοβούνται οι Ευρωπαίοι, έχουν λάβει τα μέτρα τους; Η Ελλάδα δεν έχει διαπραγματευτικό χαρτί; ΟΧΙ. Δεν είναι θέμα ευρωπαίων αλλά του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, το οποίο έχει επενδύσει και τιτλοποιήσει τα μελλοντικά έσοδα από την υπερχρέωση της Ελλάδας.
Μια στάση πληρωμών εκ μέρους της χώρας ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ τον προγραμματισμό τους στον αέρα μαζί και τα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ. Πέραν του ελλείμματος που θα προκύψει στα ταμεία των τοκογλύφων, θα κατρακυλήσει και η ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ με ζημιά δυσβάσταχτη.
Τέλος παραπέμπω σε άλλες δυο χώρες που ακουμπούν στην Ευρώπη και είπαν όχι στο ΔΝΤ: Την Ισλανδία και την Τουρκία. Και οι δύο μέσα σε τρία χρόνια αφʼ ότου είπαν ΟΧΙ στο ΔΝΤ, παρουσίασαν ΘΕΤΙΚΟΥΣ ρυθμούς ανάπτυξης. Και στις δύο περιπτώσεις ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ τρομακτικές πιέσεις και τρομοκρατία προς τους πολίτες τους.
Αποδείχθηκε ότι η απόφασή τους ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ.
Ναι λοιπόν στην Ευρώπη, αλλά στην Ευρώπη της αλληλεγγύης και όχι στην Ευρώπη της Goldman Sachs. Ελληνίδες και Έλληνες, ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ στους αήθεις - ψευδεπίγραφους εκβιασμούς.

Υ.Γ. Αν συνεχιστεί για ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ η εφαρμογή και αυτού του μνημονίου, πάμε για ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ…
Με τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ  του Αγγλικού Δικαίου… Καήκαμε…
Και όμως ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ. Τέτοιους πολιτικούς. Στην πιο κρίσιμη περίοδο. Πώπώπώ!
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti