Ο φασισμός των άλλων

Γράφει ο Αναλφάβητος
Πέμπτη, 17 Μάιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκλογές Μαΐου 2012 και μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με ένα αρκετό υψηλό ποσοστό για τα ελληνικά δεδομένα. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την αύξηση είναι γνωστοί και δεν χρειάζονται πλέον άλλη ανάλυση.
Πολλοί άνθρωποι αμέσως αντέδρασαν και διαμαρτυρηθήκαν για την είσοδο αυτού του κόμματος. Άνθρωποι που έχουν βασανιστεί και έχουν αντισταθεί  σε τέτοιες παρατάξεις. Υπάρχουν όμως και αυτοί οι όποιοι με την είσοδο της Χ.Α στη Βουλή θα αρχίσουν να χάνουν τα κεκτημένα και συμφέροντα τους που τόσα χρόνια τα καρπώνονται εις βάρος μας. Αναφέρομαι σε πρόσωπα του πολίτικου χώρου και ανθρώπων  των Μ.Μ.Ε. Αναστατωμένοι, με πείσμα και επίμονη προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τους κινδύνους που προκύπτουν βάζοντας τέτοιου είδους  κόμματα στην ελληνική βουλή. Μιλούν για το φασισμό, την τρομοκρατία, την έλλειψη ελευθερίας, την προπαγάνδα και την λογοκρισία που απορρέουν από την Χ.Α. Τα επιχειρήματα τους έχουν βάση και είναι αληθή.
Μιλούν όμως αυτοί που μας τρομοκρατούν με ψευτοδιλήμματα, που μας έχουν στερήσει τη δημοκρατία μας και την ελεύθερη βούληση μας. Η προπαγάνδα τους και η λογοκρισία τους είναι γιγαντιαία και μας καθοδηγούν ως πρόβατα. Αυτοί που μας έχουν επιβάλει τη δική τους δημοκρατία συμφώνα με τα συμφέροντα τους, φωνάζουν τώρα για φασισμό.
Με κανένα τρόπο δεν θέλω να συγκρίνω την Χ.Α με όλους τους άλλους. Αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας μόνος του.
Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι η Χρυσή Αυγή αύριο θα φύγει αυτοί όμως όχι και οι μόνοι που μπορούμε να κάνουμε κάτι είμαστε μόνο εμείς.
Ο Αναλφάβητος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος