«Η ΧΑ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»

Σχόλιο Φ. Πατριανάκου για την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη και Δούρου
Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Η ΧΑ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»
Για «άσκηση σωματικής βίας εναντίον δύο γυναικών που σοκάρει και προσβάλει την κοινωνία» έκανε λόγο η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας με τη ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου, στον απόηχο του θλιβερού γεγονότος που συνέβη χθες το πρωί σε ζωντανή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.
Σε δήλωσή της, η κ. Πατριανάκου καταγγέλλει δημόσια το γεγονός, επισημαίνοντας ότι «Το κόμμα που απευθύνθηκε στην ελληνική κοινωνία ως φορέας του “παίρνω το νόμο στα χέρια μου” έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και τον πραγματικό κίνδυνο που σημαίνει ως φαινόμενο για την ελληνική κοινωνία».
Η υποψήφια βουλευτής συνεχίζει λέγοντας, ότι «Η υποκατάσταση της Αστυνομίας και η βία εναντίον του αλλοδαπού, πολύ γρήγορα μετεξελίχθηκε σε βία εναντίον της κοινωνίας. Βία ενάντια στην διαφορετική άποψη που ενοχλεί. Βία πάνω στον πιο αδύνατο σωματικά. Βία με θύμα το άλλο φύλλο, τη γυναίκα. Βία σε δημόσια θέα, χωρίς ντροπή, χωρίς ενοχές. Ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Ιστορία μας δεν επιτρέπει και δεν αποδέχεται τέτοιες εκτροπές. Η απομόνωση των φορέων της εκτροπής είναι καθήκον όλων μας και ειδικά των Λακώνων της “σπαρτιατικής αγωγής”».


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος