Τα γεγονότα έχουν δρομολογηθεί!

Του Ανάργυρου Ξεπαπαδάκη
Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αγαπητοι φιλοι, τον τελευταίο χρόνο σας μιλούσα με… τρόπο για τα γεγονότα που έρχονται. Τώρα θʼ αρχίσω σιγά σιγά να σας μιλάω ευθέως…
Αφορμή γιʼ αυτή μου την ανάλυση στάθηκε η πρόσφατη εκπλήρωση της προφητείας περί ακυβερνησίας, δηλαδή "θα έχετε κυβέρνηση αλλά θα είναι σαν να μην έχετε" η οποία εκπληρώθηκε πριν από λίγο καιρό με την ορκομωσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης.
Επειδή όλοι μας είμαστε δύσπιστοι και αρνητικοί και έχουμε αμφιβολίες θα κάνω μια ανασκόπηση για να δούμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα τους τελευταίους μήνες, απʼ αυτά που έχουν πει σύγχρονοι Γεροντάδες, όπως π.χ. ο Πατήρ Ιωσήφ ο Βατοπεδινός.
1) Θα σας επιβάλλουν μεγάλο και δυσβάταχτο φόρο: Πραγματοποιήθηκε
2) Πολιτειακή Ανωμαλία: Πραγματοποιήθηκε
3) Θα έχετε κυβέρνηση αλλά θα είναι σαν να μην έχετε: Πραγματοποιήθηκε
Τώρα το επόμενο βήμα είναι να τραβηχτεί το κεφάλαιο δηλαδή να αποσυρθεί το Ευρώ, παρόλο που φαντάζει απίθανο ήδη συζητιέται έντονα και το αναμένουμε.
Μόλις αποσυρθεί το κεφάλαιο θα γίνει στάση πληρωμών και θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.
Τότε ο κόσμος θα βγεί στους δρόμους και θα κυνηγήσει τους πολιτικούς…
Θα επικρατήσει πανικός, ταραχή και αναρχία… Για λίγους μήνες θα πέσει πείνα μεγάλη!
Σε αυτήν τη αναμπουμπούλα οι Τούρκοι θα κάνουν ένα επεισόδιο, θα καταλάβουν ένα νησάκι…
Όλα θα γίνουν τόσο γρήγορα, που δεν θα προλάβουν ούτε στρατιώτες να μας πάρουν, για να εκπληρωθεί η αντίστοιχη προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού,και συνεχίζουμε, οι Ρώσοι θα τους δώσουν διορία μέχρι τα ξημερώματα να αποσυρθούν αλλά αυτοί θα συνεχίσουν και στα εξιμιλια οι Ρώσοι θα τους καταστρέψουν για να εκπληρωθεί και αυτή η προφητεία.
Η Ελλάδα δεν θα λάβει μέρος σʼ αυτόν τον πόλεμο!  
Τα υπόλοιπα ειναι γνωστά. Οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη 4 με 5 μήνες ώσπου να μαζευτεί το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοι του και να επιτεθούν, περνώντας τα στρατεύματα τους μέσω Ηγουμενίτσας και Εγναντίας Οδού (την προεφήτευσε και αυτήν ο Κοσμάς ο Αιτωλός) προς την Πόλη.
Στην Πόλη θα τους μαζέψει η Θεία Δίκη και θα σφάζονται τρία μερόνυχτα με εκατομμύρια νεκρούς, όπου την τρίτη ημέρα θα εμφανιστεί Άγγελος εξ ουρανού, ορατός δηλαδή, αισθητός, και θα σταματήσει την μάχη και θα δείξει με το χέρι του τον Δίκαιο ΙΩΑΝΝΗ και θα τον χρίσει αρχηγό της Νέας Ελλάδας.
Αυτός ο μήνας κατά τη δική μου εκτίμηση και έπειτα απο χρόνια μελετών και συζητήσεων είναι ο Δεκέμβριος που εχει γίνει πολύς  λόγος για καταστροφές και για το τέλος του κόσμου.
Αυτός ο μήνας είναι η αρχή της Νέας Πνευματικότητας και στροφή του κόσμου προς το Χριστιανισμό. Η Ελλάδα θα δοξαστεί παγκόσμια. Μεγάλη δόξα!
Τότε η γη θα βγάλει τα πλούτη της (μιλάει για την Ελληνική γη και για πλούτη της, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.λ.π) και ο φτωχός θα γίνει ζάμπλουτος. Αυτό θα κρατήσει γύρω στα 40 χρόνια κατα τους Πατέρες και μετά θα έρθει ο Αρμαγγεδών και ο Αντίχριστος και η Δευτέρα Παρουσία.
Κοντολογής, τα γεγονότα έχουν δρομολογηθεί και σύντομα θα έχουμε τις επόμενες εξελίξεις και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και σωματικά για να ανταπεξέλθουμε τις δύσκολες ώρες.
Για αυτούς που δεν θέλουν να πιστέψουν αυτα που αναλύω δεν θα επισυνάψω μερικές απο τις πηγές μου αυτή τη στιγμή γιατί αυτα που περιγράφω δεν ειναι δικά μου, εγώ είμαι ένας απλός μεταφορέας των λόγων σοφών και αγίων ανθρώπων.
Ένα σας λέω που δεν θα συμβεί ποτέ: «Κατάληψη της Ελλάδας από ξένο κράτος». Ποτέ! Θυμηθείτε το!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος