SOS: Προχωράει το σχέδιο του αντίχριστου

Του Ανάργυρου Ξεπαπαδάκη
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για μια ακόμη φορά τα ΜΜΕ, σύμφωνα με την πάγια τακτική τους, φαίνεται δεν μας είπαν την αλήθεια....
Δεν μας είπαν ότι η χώρα, που στην είσοδο του λιμανιού της Νέας Υόρκης έχει το άγαλμα της Ελευθερίας, μπορεί να ετοιμάζει για το λαό της την πλέον ατιμωτική σκλαβιά.
Τι μας είπαν; Ότι στη χώρα της ελευθερίας και της δημοκρατίας αποφάσισαν, επιτέλους, με νόμο, τώρα στα 2012, να παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο λαό.
Και είπαμε: Δόξα σοι ο Θεός! Η αμερικάνικη ηγεσία αποφάσισε να βάλει, μια πινελιά ανθρωπιάς στο, μάλλον, απάνθρωπο διεθνές πορτρέτο της…
Έστω και, για να δελεάσει προεκλογικά το λαό για την επανεκλογή του αξιότιμου κ. Ομπάμα.
Αλλά φαίνεται-φευ- πως τα ΜΜΕ δεν μας είχαν πει ολάκερη την αλήθεια….
Μας έδειξαν το προεκλογικό δόλωμα. Αλλά μας έκρυψαν το διαχρονικό αγκίστρι. Που θα πυορροεί δηλητήριο και θα σκοτώνει, όχι μόνο το σώμα του, αλλά και την ψυχή του αμερικάνικου λαού.
Δεν μας είχαν πει ότι το δόλωμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης έκρυβε το αγκίστρι μιας, όπως φαίνεται, μάλλον ατιμωτικής και δολοφονικής συσκευής (τσιπ).
Ενός, δηλαδή, χαφιέ, που ο καθένας αμερικανός πολίτης θα είναι υποχρεωμένος να δεχτεί, να εμφυτευτεί στο δεξί του χέρι, από 1/1/13 μέχρι 31/12/14, αν θέλει να έχει πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη.
Το περίφημο αυτό τσιπάκι, που έχει το μέγεθος ενός… κόκκου ρυζιού, σηματοδοτεί και επίσημα την αρχή του σφραγίσματος.
Που σημαίνει, μεταξύ πολλών άλλων, ότι όποιος δεν έχει το τσιπάρισμα (σφράγισμα) αυτό δεν θα μπορεί να πιάσει δουλειά πουθενά, να κάνει καμία δικαιοπραξία (αγοραπωλησία ακινήτου κλπ). Να έχει νόμιμα χρήματα. Να ζητήσει περίθαλψη από νοσοκομείο ή ιατρείο!
Και, εν πάση περιπτώσει, υφίσταται ως άνθρωπος και πολίτης-είτε με είτε χωρίς το σφράγισμα- λοβοτομή των ελευθεριών και δικαιωμάτων του…
Και, το πλέον εξοργιστικό είναι πως, «υπέρ του νόμου Ομπάμα για την περίθαλψη», τάχθηκε, λέει, και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.
Και αναλογίζεται κάποιος: Στο όνομα ποιας δικαιοσύνης το Ανώτατο αυτό Δικαστήριο τάχθηκε υπέρ του απαίσιου αυτού νομικού ιδιοσκευάσματος;
Πού, λοιπόν, να στηριχτεί ο πολίτης, πού νʼ ακουμπήσει, για νʼ αντισταθεί σʼ αυτή τη δολοφονική καταδρομή εναντίον του; Από ποιον να ζητήσει και πού να βρει το δίκιο του; Όταν το Ανώτατο Δικαστήριο συντάσσεται με το γράμμα και το πνεύμα ενός τέτοιου νομικού τερατουργήματος!
Όπως βέβαια συνέβη και στη δική μας περίπτωση, όταν το Σ. τ. Ε. αποφάνθηκε ότι οι διατάξεις του ατιμωτικού για μας μνημονίου είναι συμβατές με το Σύνταγμα!
Και ανάλογα μπορεί να αποφανθούν, αύριο, και για το δικό μας τσιπάρισμα, που, πολύ πιθανόν να θελήσει ύστερα απʼ τα δουλοκτητικά μνημόνια να επιβάλει σε βάρος μας η παγκόσμια Νέα Τάξη Κακουργημάτων…
Κάποιοι, στην προκειμένη περίπτωση, θυμήθηκαν και τον Ιωάννη το Θεολόγο ή τον Πατροκοσμά ή τον Γέροντα Παΐσιο, που πριν από δεκάδες ή εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια προειδοποίησαν για το σατανικό αυτό εφεύρημα (χάραγμα).
Που μπορεί να μεταβάλλει την ανθρωπότητα σε ένα απέραντο χοιροστάσιο ή ορνιθοτροφείο. Όπου όσοι και όσο και όπως θέλουν οι υπερεξουσίες κάποιου σατανικού διευθυντηρίου θα ζουν σαν τα χοιρινά ή τα κοτόπουλα..
Υπάρχουν, ωστόσο, και μερικοί, που φοβούνται μήπως η πίστη στις προρρήσεις των προαναφερθέντων φωτισμένων αγίων εξυπηρετούν, σε τελική ανάλυση, τα σχέδια των σκοτεινών ανθρωποειδών του ηλεκτρονικού μεσαίωνα.
Γιατί, λένε, εμπνέουν στο λαό τη μοιρολατρική διάθεση και παραλύουν κάθε προσπάθεια αντίστασης.
Στην πραγματικότητα όμως, όπως είναι ευνόητο, το τελείως αντίθετο ισχύει.
Γιατί οι προρρήσεις αυτές λειτουργούν ως καμπάνες παγκόσμιου εγερτηρίου, μπροστά στην επερχόμενη δουλαγώγηση και καταστροφή των ανθρωπίνων προσωπικοτήτων και υπάρξεων.
Εκείνο, που, από την πλευρά της θρησκείας αποτελεί, στην προκειμένη περίπτωση, θανάσιμο έγκλημα είναι η αδράνεια και η παθητική στάση των εκπροσώπων της.
Πόσο διαφορετικά θα ήταν, για παράδειγμα, τα πράγματα, στον τόπο μας, αν επικεφαλής της Εκκλησίας μας ήταν κάποιοι άνθρωποι με προφητική διορατικότητα και αποφασιστικότητα! (όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά μήπως είναι λίγοι;..)
Τότε οι εφιάλτες και οι τοκογλύφοι δεν θα αποτολμούσαν τα όσα δεινά χάλκευσαν σε βάρος της πατρίδας μας…
Το ίδιο ισχύει και για τις ΗΠΑ, αλλά και ολάκερη τη Γη:
Οι θρησκευτικές και γενικότερα οι πνευματικές, λεγόμενες, ηγεσίες δεν μιλούν, δυστυχώς, εξ ονόματος των λαών και του Θεού, αρκετές φορές.
Αλλά «νίπτουν τας χείρας τους». Και συναινούν στα κακουργήματα των δολοφονικών παρεξουσιών και υπερεξουσιών.
Με αποτέλεσμα, οι ίδιοι αυτοί, που, κάποτε, σταύρωσαν το Θεό, να κάμουν την υποκρισία και τη δολιότητά τους παγκόσμιο καθεστώς.
Στο όνομα του οποίου δολοφονούν και σταυρώνουν σήμερα-και μελλοντικά-ολάκερη την ανθρωπότητα!…
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti