Αγώνες για ποδηλάτες και δρομείς διοργανώνει ο Δήμος Φάριδος

Στη μνήμη των ευεργετών του είναι αφιερωμένοι οι 20οι Αγώνες Ποδηλασίας και Δρόμου του Δήμου Φάριδος, που θα διεξαχθούν την...
Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2009 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Στη μνήμη των ευεργετών του είναι αφιερωμένοι οι 20οι Αγώνες Ποδηλασίας και Δρόμου του Δήμου Φάριδος, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 18/10 σε συνεργασία με την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, το Σπαρτιατικό ΓΣ και τον Οργανισμό Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού του δήμου.

Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί από το χώρο έξω από το 2ο Γυμνάσιο Σπάρτης και θα τερματίσουν στην πλατεία Ξηροκαμπίου.
Οι παλαίμαχοι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Σπάρτη - Άγιος Ιωάννης - Παρόρι - Μυστράς - Σπάρτη - Αμύκλες - Παλαιοπαναγιά - Ξηροκάμπι, ενώ η δεύτερη ομάδα, που θα αποτελείται από παιδιά έως 13 ετών, θα κατευθυνθεί προς Αμύκλες - Ανώγεια - Παλαιοπαναγιά - Ξηροκάμπι.
Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και ο αγώνας δρόμου Παλαιοπαναγιά-Ξηροκάμπι, με επτά κατηγορίες: μαθητές και μαθήτριες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, άνδρες-γυναίκες άνω των 18 ετών.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου θα υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη 15/10 στα γραφεία του Δήμου Φάριδος, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Οι ενδιαφερόμενοι για την ποδηλασία μπορούν να απευθύνονται στην «Ποδηλατοκίνηση» του Π. Καρούνου στη Σπάρτη.
Για τη συμμετοχή απαιτούνται επίσης ιατρική βεβαίωση (ομαδική για τα σχολεία) και υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς (για τους ανήλικους), στην οποία και θα αναφέρεται η ηλικία του παιδιού. 
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα