Οι Αrsenal Soccer Schools στη Σπαρτη

Ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου της Arsenal, ξεκινάει φέτος στην Σπάρτη από το Σεπτέμβριο. Η...
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι Αrsenal Soccer Schools στη Σπαρτη
Ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου της Arsenal, ξεκινάει φέτος στην Σπάρτη από το Σεπτέμβριο.
Η ποδοσφαιρική ακαδημία Ya Balla αρχίζει τη συνεργασία της με την Arsenal Soccer School, την κορυφαία ποδοσφαιρική σχολή στον κόσμο.
Η Ακαδημία Ya Balla δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου από το 2007. Οι μικροί μας φίλοι γυμνάζονται στις πιο σύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. Διαθέτει το ιδανικό μέγεθος γηπέδου ποδοσφαίρου για εκμάθηση του αθλήματος (8x8), αλλά και μικρότερα γηπεδάκια (5x5) για ολοκλήρωση του ασκησιολογίου.
Στην προσπάθειά της για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει και έπειτα από εκτενή έρευνα στο χώρο, η Ακαδημία προχώρησε από το Σεπτέμβριο σε συνεργασία με τις Arsenal Soccer Schools, ώστε να μπορέσει να παρέχει μία σημαντική προοπτική εξέλιξης στα ταλέντα της περιοχής, αλλά και μια οργανωμένη και σοβαρή διέξοδο για σωστή άθληση, πειθαρχία, κοινωνικοποίηση και ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος σε όλα τα παιδιά.
Η επίσημη παρουσίαση της νέας συνεργασίας με τις σχολές της Arsenal θα γίνει το Σεπτέμβρη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας (αρχή Στάουμφερτ-περιοχή Ευρώτα Λάκκα) σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Εκεί θα βρεθεί ο Λάκης Παπαϊωάννου, Τεχνικός Διευθυντής των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και scout της Arsenal FC στη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και ο Adam Day προπονητής της South East Europe Arsenal Elite Academy, ενός πρωτοποριακού προγράμματος της Arsenal FC για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα, στην οποία προπονούνται τα πιο ταλαντούχα παιδιά της χώρας από 12 έως 16 χρονών και έχει ως σκοπό να τροφοδοτήσει την ακαδημία του Λονδίνου με την επόμενη γενιά «Κανονιέρηδων».
Οι ακαδημίες του Ya Balla θα λειτουργήσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας και θα φιλοξενούν παιδιά από 4 ετών. Η δουλειά της εξαιρετικής προπονητικής ομάδας μετά την παρουσία της στο σεμινάριο προπονητών της Arsenal τον Ιούλιο και η παρακολούθηση της Σχολής από το Λάκη Παπαϊωάννου και τους ανθρώπους των Arsenal Soccer Schools εγγυώνται μια επιτυχημένη πορεία.
Το σύνθημα των Arsenal Soccer Schools είναι «Play the Arsenal Way» (Παίξε με τον τρόπο της Άρσεναλ). Πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα στους νεαρούς παίκτες να εκφράζονται ελεύθερα και πάνω από όλα, να αναπτύξουμε δημιουργικούς και τεχνικά καταρτισμένους παίκτες που να πιστεύουν στον εαυτό τους.
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη Οικογένεια της Arsenal.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος